Elmenjek sürgősségire?
Napok óta nem tudok aludni ugyanis egy furcsa nyomást érzek a mellkasomba, rettenetesen kellemetlen,néha be is szúr/nyilal,csak altatóval tudok aludni, sajnos vannak rossz tapasztalataim a korházakkal, nem tudom bemerjek e menni a sürgösségire , félek hogy hülyének néznek és elküldenek
Orvosnál voltam hasonló panasszal ő adott beutalót kardiológiàra de sajnos csak 2 hónap múlvára kaptam időpontot
“ Ha meg az orvosnak herótja van attól, hogy el kell látni egy beteget,”
Nem attól van herótja, hogy beteget kell ellátni. Attól van herótja, hogy a sürgősségire azoknak kellene mennie, akik akutan életet veszélyeztető állapotban vannak.
Nem székrekedéssel, 3 hónapja tartó hátfájással, influenzával meg felfázással. Arról nem is beszélve, hogy a sürgősségi ellátás célja nem a kivizsgálás, hanem az akut életveszély elhárítása, a kivizsgálás utána a szakrendelés feladata.
Tehát ha bemész ezzel, akkor csinálnak egy ekg-t meg egy labort, megállapítják, hogy nincs infarktusod, aztán mehetsz ugyanúgy 3 hónap múlva a kardiológiára.
Nyugodtan menj el a sürgősségire. Mellkasi panaszokkal protokoll szerint meg kell vizsgálniuk, nem küldhetnek el. Csinálni fognak egy ekg-t, vért vesznek, mellkas röntgen.
Tudom, mert én is voltam ilyen helyzetben, és be is mentem a sürgősségire. Ráadásul nem a hivatalosan hozzám tartozó kórházba, hanem a közelebbibe. Mondták, hogy bár rossz helyre jöttem, már nem engedhetnek el mellkasi panaszokkal.
"aztán mehetsz ugyanúgy 3 hónap múlva a kardiológiára."
Pont ezzel van a probléma, és sok esetben még kevés az idő, amit írtál! ;) Lehet lepontozgatni, attól tény marad. Mint a zsírra szállt por a kórházi falakon.😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!