Miért van ennyi mű nő? Mit akarnak ezzel elérni?
Száj, haj, mell, városunkban egyre több van
Meg aki előtte szép volt, az is elkezdi
Mert a legtöbb férfinek EZ kell. Ennyi az oka.
Erre áll a frok, ergo kereslet-kínálat.
Exem is próbálkozott nálam ilyennel hogy sminkeljek erősebben (nem kösz), gyantázzak a karomon is, de fizet egy plasztikai műtétet is, hogy szebb legyek...
????
Én kivágtam, mert felszínes hülye, de sok nő nem kibxa az életéből az ilyen férfit, hanem jó pénzért mindent megcsináltat magán.
Aztán úgyis kidobják, ha a pasika talál egy jobban kinéző, fiatalabb macát 🤣
“Aztán úgyis kidobják, ha a pasika talál egy jobban kinéző, fiatalabb macát 🤣”
Ja, de amíg te vagy a jól kinéző fiatal maca, rendesen ki tudod használni a dolgot. Pl. engem idén egyik pasi 2 hetes trópusi nyaralásra vitt, másik havi párszázezerrel támogat, hogy cserébe párszor vele legyek. Ilyen dolgokért bőven megéri a külsőbe invesztálni, de nem mű dolgokra gondolok, nekem pl. nincs se mű szám, se mű mellem, nem is akarok ilyeneket, viszont sportos jó alakom van, plasztikázott orrom, szép fogaim stb.
Erre van kereslet.
Hiába mondják sokan, hogy jajj nekik a természetes szépség kell, 10/9 a "természetes" hatású sminkre, a szolid műszempillára, a delfineket megirigylő módon legyantázott teljes testfelületre, a telt ajkakra (ami sokaknak nem adatik meg természetesen, ezért egy szolid feltöltést megkíván) gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!