Mit akarnak elérni azzal egy koleszban ,hogy kiközösítenek valakit ?
Van egy ismerősöm és én vagyok neki a legjobb barátja .
Elkezdett járni középsuliba egy olyan szakra amit nagyon szeret és élvezi azt ,hogy tanulhatja.
Legelőször mikor koleszba került ,kb 1 hét után rájöhettek a társai ,hogy nemtudja megvédeni magát (szerintem ).
Az elején mégcsak szóban cikizték őt ez ment kb egy -két hétig
majd durvábbra fordultak a dolgok kezdték a ruháiba belefujni az orrukat
,eltették a könyveit,füzeteit,az ételét majd odáig fajult ,hogy néha lekevertek neki egyet .Ahogy mondta volt,hogy arra ébredt többiek a cipőjüket dugták az orra alá szegénynek jópárszor le is köpték napi szinten. Végül kb egy hónap után feladta átment egy másik koleszba s ott is hasonló emberek közé került. Sajnos nincs pénze sem neki sem pedig a szüleinek külön bérlakásra. Most kérdem én, míért van ez ? Mi ezzel a céljuk akik megalázzák lekicsinyítik a másikat .Logikus ,hogy egy vékony önbizalomhiányos nem tudja magát megvédeni 3,4 másikkal szemben.
erdekes ha ez normalis hetkoznapi dolog a koleszokban amit irsz
amugy nem tudom kivalto okot, celtabla van a homlokan meg a ruhaja elejen hatuljan? Es oda irva hogy "szivassal ahogy birsz"?
gondolom lehet jelleme annyira tutyimutyi hogy egyuterzo szelid emberekbol is kihozza az allatot
Engem is kiközösítettek az első kolis évemben, ennyire azért nem mentek messzire, engem csak szóban bántalmaztak rendszeresen. Második évemre új szobát kértem teljesen másokkal, de ugyanazon az emeleten vagyunk még mindig, viszont engem azóta békén is hagytak.
Nem tudom, mi ezzel a cél. Biztos az, hogy azt a valakit onnan eltávolítsák és közben jót röhögjenek. Soha nem értettem, nem is fogom.
Hatalomérzetüket növelik. Nálunk még szívatások se nagyon voltak a koliba. Aki ilyet tett mint amiket te is leírtál azzokat eltávolították. Nálunk egy gyerek volt aki szeretett szekálni embereket, azért mert unatkozott, de második évben már nem volt kolis.
Kolikban vannak szívatások, például: kútfúrás és egyebek, de amiket leírtál azzok tényleg átmennek azzon a bizonyos határon.
Szólni kell a tanárnak. Ha nem tesz semmit rá kell uszítani a szülőket, továbbnenni az igazgatóig vagy feljebb.
A másik megoldás, ha emberünk visszaszopatja a szopatókat. Valamikor ők is alszanak!😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!