Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy ajuljak el?

Hogy ajuljak el?

Figyelt kérdés

Tudom hulye otlet de elakarom vesziteni a tudatom es nem akarok erezni semmit megolnek az erzeseim es a gondolataim. Bantani akarom magam vagdosni de nem tehetem meg igy mas kell legyszi valaki segitsen csak h ne erezzek semmit egy idore. Es nem meghalas a cel hiaba vannak suicid gondolatam is de valojaban nem akarok meghalni. Tudom hulye vagyok nagyon.

16/L

2024. aug. 10. 17:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Keress pszichológust:)

Nem szégyen segítséget kérni!butaságot meg hidd el nem éri meg csinálni

2024. aug. 10. 17:34
 2/15 anonim ***** válasza:
19%

Ha ennyire haszontalan tinipitsa gondolataid vannak, javaslom, menj el néhány napra önkénteskedni hajléktalanok közé, vagy egy állatmenhelyre.

Hidd el, segíteni fog.

Szívesen!

2024. aug. 10. 17:36
 3/15 A kérdező kommentje:

1 nem erdekeli a szuleim igy pszichologushoz se tudok menni

2 En ertem h masnak rosszabb az elete de attol meg nekem is lehet rossz es kulonben sem fogom magam jobban erezni h latom masnak rosszabb mint nekem attol meg nekem is lesznek problemaim.

2024. aug. 10. 17:39
 4/15 anonim ***** válasza:
Írj :/
2024. aug. 10. 17:45
 5/15 anonim ***** válasza:
Használj vesszőt!
2024. aug. 10. 17:48
 6/15 anonim ***** válasza:

Az általad felvetett megoldás mire jó?

Kérj segítséget.

Ha nem pszichológustól, akkor legalább a környezetedben valakitől, vagy ha nem mersz, akkor legalább online beszélgess valakivel, kérj valakitől segítséget, mert ha most ájulás a kérdés, mi lesz jövőre???

Mi pontosan a gond?

Ha gondolod írd meg, akár itt, vagy ha nem akarod nyíltan, akár privátban

2024. aug. 10. 17:53
 7/15 A kérdező kommentje:
Jo tudom most nem nagyon figyeltem oda a helyesirasra de ha nem tudsz erdemben hozza szolni hanem csak a helyesirasba kotni akkor ne is valaszolj.
2024. aug. 10. 17:53
 8/15 anonim ***** válasza:

Néhány évszázada gyakran ájultak el az úri asszonyok, lányok, valószínűleg a fűző miatt, ami elszorította a keringésüket. Lásd az alábbi Karib Tenger Kalózai jelenetben: https://www.youtube.com/watch?v=LCNBPaPNN80

Tehát hordj fűzőt, a kinézetet is javítja, és el is lehet tőle ájulni.

2024. aug. 10. 17:54
 9/15 anonim ***** válasza:

Miért érzed ezt? Mert fontos lenne tudni a dolgok miértjét, hogy segíteni tudjunk.

Nincs valaki, akiben megbízol? Legyen az rokon, barátnő, tanár... Nem tudod neki kiönteni a lelkedet?

2024. aug. 10. 17:55
 10/15 A kérdező kommentje:
Kornyezetemben sincs aki segiteni tudna
2024. aug. 10. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!