Hogy ajuljak el?
Tudom hulye otlet de elakarom vesziteni a tudatom es nem akarok erezni semmit megolnek az erzeseim es a gondolataim. Bantani akarom magam vagdosni de nem tehetem meg igy mas kell legyszi valaki segitsen csak h ne erezzek semmit egy idore. Es nem meghalas a cel hiaba vannak suicid gondolatam is de valojaban nem akarok meghalni. Tudom hulye vagyok nagyon.
16/L

Keress pszichológust:)
Nem szégyen segítséget kérni!butaságot meg hidd el nem éri meg csinálni

Ha ennyire haszontalan tinipitsa gondolataid vannak, javaslom, menj el néhány napra önkénteskedni hajléktalanok közé, vagy egy állatmenhelyre.
Hidd el, segíteni fog.
Szívesen!
1 nem erdekeli a szuleim igy pszichologushoz se tudok menni
2 En ertem h masnak rosszabb az elete de attol meg nekem is lehet rossz es kulonben sem fogom magam jobban erezni h latom masnak rosszabb mint nekem attol meg nekem is lesznek problemaim.

Az általad felvetett megoldás mire jó?
Kérj segítséget.
Ha nem pszichológustól, akkor legalább a környezetedben valakitől, vagy ha nem mersz, akkor legalább online beszélgess valakivel, kérj valakitől segítséget, mert ha most ájulás a kérdés, mi lesz jövőre???
Mi pontosan a gond?
Ha gondolod írd meg, akár itt, vagy ha nem akarod nyíltan, akár privátban

Néhány évszázada gyakran ájultak el az úri asszonyok, lányok, valószínűleg a fűző miatt, ami elszorította a keringésüket. Lásd az alábbi Karib Tenger Kalózai jelenetben: www.youtube.com/watch?v=LCNBPaPNN80
Tehát hordj fűzőt, a kinézetet is javítja, és el is lehet tőle ájulni.

Miért érzed ezt? Mert fontos lenne tudni a dolgok miértjét, hogy segíteni tudjunk.
Nincs valaki, akiben megbízol? Legyen az rokon, barátnő, tanár... Nem tudod neki kiönteni a lelkedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!