Mit csináljak, hogy tuti ne ájuljak el?
Műtét előtt alapból nem ehetsz, nem ihatsz, ha meg nem vagy takarító, vagy ápoló esetleg kórházi karbantartó akkor oda soha nem engednek be. Én napi többször megyek be a műtőbe mert kórházban vagyok takarító és a részleg ahová be vagyok osztva ott műtőt is kell takarítani és oda férfiakat küldenek elsősorban a gépek miatt, meg ugye oda néha gyomor is kell ám. 3 an váltjuk egymást az egyik egy sima ápoló ő csak a műtőket takarítja a többi helyiséget nem és ő csak éjszakára jön be, amikor pihenős akkor másik ápoló váltja ha arról van szó. Mi takarítók egymást váltjuk és férfiak vagyunk, mi nagyrészt gépekkel takarítunk mindenhol, de egy műtőbe ott mindent kell csinálni, teljes fertőtlenítés, nem mindegy milyen felmosót használ az ember, nem mindegy hogyan, és ott mindent meg kell csinálni, ha több műtét is van a napon akkor szólnak hogy menjek szépen oda ha végeztek és csináljam meg a helyet. Pocsék egy munka de hozzászoktam mert én bírom még a húsos vértócsákat is, néha olyat is fel kell szednem.
Szóval ha te nem a munkád miatt mész be oda akkor műtét előtt nem ehetsz meg nem ihatsz semmit, ha csak nem olyan dolgod van. De ha rendszeresen jársz be oda akkor megszokod úgy is, elején nekem is minden bajom volt, betanításnál mondták is hogy majd megszokom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!