Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék az ellen, hogy...

Mit tehetnék az ellen, hogy ne ájuljak el vérvételen?

Figyelt kérdés

2013. júl. 12. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne nézz oda, 1 perc az egész, én mindig elfordítom a fejem balra, míg veszik a vért.
2013. júl. 12. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. A falon általában van kép. Azt szokták ajánlani, hogy nézd azt. Az nálam bevált. Plusz mindig közöld, hogy nem bírod a vérvételt, így általában jobban odafigyelnek rád (nekem pl. hátrahajtoták a széket, hogy ne legyek rosszul, kaptam vízet utána, meg kis karton valamit amibe hányhatok).

Tudom, hogy nehéz, de ne stresszeld magad, akkor a legrosszabb. Ha ehetsz vérvétel előtt, akkor ajánlom, hogy egyél egy keveset és igyál. Ha nem ehetsz, ihatsz, akkor menj jó korán és vigyél magaddal narancslevet, nehogy hazafelé legyél rosszul.

2013. júl. 12. 14:40
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnos nálam nem jönne be az,hogy elfordulok,mert úgyis érezni fogom...Már amikor elvágom az ujjam is úgy megszédülök vagy ha szurit kapok,akkor is..:(

Mást akkor nem igazán lehet tenni,mint hogy lefektetnek,igaz? Terheléses vércukor vizsgálatra megyek..

2013. júl. 13. 10:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Tehát nem ehetek..
2013. júl. 13. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!