Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan ájuljak el?

Hogyan ájuljak el?

Figyelt kérdés
2023. szept. 16. 16:00
 1/5 Zcom09 ***** válasza:
70%
Sehogy. Agysérülés nem a legjobb dolog.
2023. szept. 16. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Mi köze az agysérülésnek az ájuláshoz? Én pl. simán el szoktam sajnos ájulni, mert cukorbeteg vagyok. Olyan is volt, hogy amiatt ájultam el, mert beütöttem magam rossz helyen és az nagy fájdalommal járt. (Az ütés után nem volt semmiféle sérülésem vagy nyoma az ütésnek, csak fájt)
2023. szept. 16. 16:10
 3/5 Zcom09 ***** válasza:
54%

Az ájulás leggyakoribb okai oxigén/vér hiány az agyban, vagy súlyos trauma (illetve kiválthatja a vagus ideg is ami a különböző fóbiáknál jelentős pl amikor vér láttára elájul valaki, de ez is vérnyomás ingadozás miatt van).

Ha az agy nem kap elég oxigént akkor az ember elájul, ez jelzi azt a pontot ahol az agy nem képes normál funkciók fenntartásához és megkezdődik az idegsejtek károsodása. A legtöbb esetben ez a károsodás nem súlyos/maradandó. De az tény hogy egy ájulás agykárosodást okoz.

2023. szept. 16. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Hipervetillacio
2023. szept. 16. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
Nézz rá az árakra a boltokban! Garantált az ájulás!
2023. szept. 16. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!