Miért érzem azt hogy mindenki boldog csak én nem?
Figyelt kérdés
26 vagyok f. Utoljára 18 évesen voltam boldog egy lánnyal.. azóta egy kapcsolatom se volt.. mivel sulit befejeztem és 21 évesen külföldre költöztem.. azóta mindent ,de tényleg Mindent megpróbáltam. De egy lány se jön össze.. tényleg mindenem megvan , pénz,van hol lakni. Árakat nem kell nézni.. egy lány kell az életemben és sehogy a K*** életben nem jön össze.. 26 évesen saját családot szeretnék, házasság, minden . És sehogy se jön össze, hiába próbálkozom.. már depressziós vagyok.. magányos... Kívagyok, csak sírok...aug. 10. 13:01
1/3 anonim válasza:
Hiába is szeretnéd, de nekem nem kell lány.
2/3 anonim válasza:
Próbáld a gondolkodásod, életviteled rendbe tenni. Alakítsd ki úgy az életed, hogy jól érezd magad benne, egyedül is boldog légy, élvezni tudd az életed és olyat keress, aki ebben a magában is elégedett, boldog életben részt akar venni.
Ha minden gondolatod akörül forog, hogy nőt akarsz és milyen rossz neked egyedül, nő nélkül, akkor miért akarna ebben egy nő részt venni?
3/3 Moyralove válasza:
Szívem senki sem boldog csak maximum ezt játszák el a világnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!