Valaki tudhja hogy a hideg Vizes öblögetéssel ki lehet idegelni a fogat?
Hideg vizes öblögetésről nem hallottam, de...
Régen pálinkát tettek rá, rajta tartották, amíg tudták, elzsibbadt tőle, aztán, aki nem sajnálta kiköpte, más inkább lenyelte. Sósborszesszel is ecsetelték az ínyt, attól is elzsibbadt.
Volt aki a lyukas fogába összetört aszpirint tett, az állítólag kiölte az ideget.
Menj el bejelentés nélkül az orvoshoz, fogadnia kell, sürgős esetnek számít.
Igen, a pálinkát és a szegfüszegrágcsálást is kipróbáltam már.
Jelentem, lóf@@@.
Van az a gyulladási fokozat, amikor fetrengve könyörögsz fogorvosért, és még ő is csak lassan, óvatosan tud segíteni, mert már az érzéstelenítő sem használ igazán ennél a fokú fájdalomnál.
S még utána is Flektorral kelsz-fekszel pár napig, mert a helye is pokoli, míg teljesen kiürül belőle minden.
Na, idáig ne akarj eljutni. Tényleg fogd meg a babádat, és indulj el, akár most. Kopogtass be az első ajtón, fájdalom esetén mindig azt mondják, hogy jöhetsz, csak ülj le egy kicsit és várjál.
Még ma túlleszel rajta.
Ne szervezd túl, mert sokkal egyszerűbb ez, és a házi praktika NEM SEGÍT.
Főleg olyan súlyosságnál nem, amire már Dalacint szedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!