Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valaki tudhja hogy a hideg...

Valaki tudhja hogy a hideg Vizes öblögetéssel ki lehet idegelni a fogat?

Figyelt kérdés
nagyon fáj a fogam és semmi gyógyszer nem hat, van egy magán fogorvosunk ő most nyaral és 2 hét múlva jön vissza. Rosszul vagyok és van egy kisbabám is.
júl. 29. 08:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Az előbb írtam le hogy kisvárosban lakunk. Egy fogorvos van ami állami és egy ami magán.
júl. 29. 08:58
 12/22 anonim ***** válasza:
Hihető. Na mindegy, az kettő, ebből az egyik nyaral, ergo mehetsz a másikhoz.
júl. 29. 08:59
 13/22 A kérdező kommentje:

Na nem mondod tényleg? De okos vagy hogy ezt kitaláltad. Mennyi idő kellett hozzá? Hát képzeld el hogy fél órával ezelőtt hívtam és csak csütörtökön tudd fogadni.

Addig pedig nem tudom mit kezdjek. Péntek óta fáj és most hajnal 3 óta fent vagyok eszem a sok fájdalom csillapított és semmit sem hat. Tudod ha elmegyek másik városba az sem fogad egyből. 😘

júl. 29. 09:04
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

Jó napot kívánok Szabó Mancika vagyok. Az előbb telefonáltam és csütörtökre kaptam időpontot. Szeretném megkerdezni nem lehetne e előrébb hozni, mert olyan fájdalmaim vannak hogy nem bírom a gyereket sem ellatni miatta. Ha nem, akkor esetleg tudna e masik fogorvost javasolni, aki kb azonnal el tudná látni?

Okosabb vagyok, mint az, aki képes azt hinni, hideg vízzel ki lehet idegelni egy fogat 😘

júl. 29. 09:07
 15/22 anonim ***** válasza:
A dalacinnak kell sajnos pár nap mire használ. Mióta szeded. Nekem kb a 3. nap után kezdett használni.
júl. 29. 09:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj időpontot kérni máshoz. Akár másik városba. Mi is más városba járunk. 35 kilóméterre de ez van. A férjed hiába dolgozik aznapra vegyen ki szabit. Ez egy vészhelyzet. Borzasztó a nagy fájdalom.
júl. 29. 09:12
 17/22 A kérdező kommentje:
Hát igazából ez a harmadik napja hogy szedem a Dalacint. Az a Helyzet hogy a férjem csak hétvégén van itthon mivel Ausztriába dolgozik. De azért köszönöm a tanácsokat. Meg próbálok erősebb gyógyszert szerezni. Esetleg a XILOX az jó lenne rá? Nem tudja valaki?
júl. 29. 09:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Neked orvos kell, nem gyógyszer.
júl. 29. 09:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Csak, szólok kérdező, a 14. és 19. valaszado nem ugyanaz. Ritka bunkó vagy amúgy.

Busz, taxi, vonat. Elvileg felnőtt nő vagy, ha már gyereket is vállaltál. Ha ő szenvedne akkor is ez lenne? Jaj nem tudom elvinni 30km-re.

Stilusilag nemegyszer fog vissza magad

júl. 29. 09:53
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Erős fájdalom esetén nem kell időpontot kérni Odamész, és ellátnak.
júl. 29. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!