Sokszor előfordult már, hogy hideg a kezem, lábam. A fejem meg meleg. A teshőm általában 36,7. Mi okozza ezt?
Figyelt kérdés
Magas pulzusomra szedek gyógyszert, mert szívbillentyűim nem zárnak jól. Betalocot szedek nem tudom ez okozza ezt.jún. 14. 13:31
1/8 Ypszilon1980 válasza:
Mit? Az amúgyis normális hőt? Meleg van eleve.
2/8 A kérdező kommentje:
Okoskodas nem kerek. Csak nem ertem mitol van ez hogy kezem labam jeghideg ertelmezd a kerdeset legyszives😊
jún. 14. 14:53
3/8 Ypszilon1980 válasza:
Ez nem okoskodás, de azt te sem írtad melyik része a kérdés, ott van legalább 4 féle információ, azt sem tudjuk előtte is ilyen volt-e vagy csak a gyógyszer szedés, szívprobléma után, stb., azért egy kicsit konkretizáljad akkor máskor a kérdésedet.
4/8 A kérdező kommentje:
A gyogyszer szedese elott nem volt meg ilyen. Es nagyon almosit a gyogyszer is
jún. 14. 15:10
5/8 anonim válasza:
Fordítva kéne: a fejnek hidegnek, a végtagoknak melegnek kéne lennie.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen sokan ezt mondjak es nem tudom mi okozza ezt orvos elsonek a pulzusra fogta de szedek ra gyogyszert es igy rendbe van mar de kezeim labaim hidegek jobban
jún. 14. 16:11
7/8 anonim válasza:
Vérkeringés. Lehet hogy rendszeres mozgással segítenél rajta hogy több vér áramoljon a végtagok felé, mert az melegít.
8/8 anonim válasza:
Valamint hülyeségnek hangzik de a sapka, fejfedő is forrósítja a fejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!