A só tényleg olyan veszélyes az emberre hogy egy tenyérnyi elfogyasztása végzetes lehet?
Ma láttam erről egy videót és abban arról volt szó hogy ilyen kis mennyiség is halálos lehet.
Ez tényleg igaz? Illetve ha valaki vízben oldja fel, az olyan mintha tengervizet inna? (Ami ugye halálos nagyobb mennyiségben)
3 tényleg nem lehet gyors?
Erre is kiváncsi lennék
Olvasás alapján nem tűnt olyan vészesnek. Ugye a vese áll le tőle.
Az éhenhalásnál gondolom azért jobb és sokkal gyorsabb.
Véletlen sem gyors és nem a vese leállás a legnagyobb baj.
Az elektrolit egyensúly eltolódása miatt szép lassan fájdalmas görcsök lépnek fel, a keringés túlterhelődik, az idegsejtek és úgy alapvetően a sejtek képtelenek tovább működni normálisan. Az agyból kikapja a vizet és összesorvad, ami maradandó károsodásokhoz vezet...stb.
Gyakran túlélik az emberek maradandó károsodásokkal.
6 húha hát köszi hogy leírtad... akkor nem jó módszer...
olvasás alapján gyorsnak és viszonylag fájdalommentesnek tűnt...
Sajnos az éhenhalasról ugyanilyeneket olvastam.
Pedig volt aki azt ajánlotta
Nem erről a részéről szeretnék beszélni
Akkor a mentál kategóriába írtam volna
Volt hogy írtam nyilván nem volt értelme
Egyszerűen ennek csak nagyon megörültem ma, hiszen sóból mindig van itthon egy kiló
Első hallásra úgy tűnt hogy attól a bizonyos mennyiség elég mindenre és gyors lefolyású... sajna ez sem az úgy látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!