Emberek, nem gondoltatok még abba bele hogy ezért vagyunk betegek?
"No de akkor most mi legyen a kecskémmel?
Ezt döntsd el kérlek."
Volt már rá példa hogy emberek fajtalankodtak.
Nem tudom mi lenne jobb neked, hogy meg edd vagy meg d*gd. Drukkolok hogy ne valamelyik leszármazottad, lelkét edd vagy dugd
"Azok az állatok, amelyeket negeszünk, meg sem születtek volna nélkülúnk."
Jobb is lett volna ha meg sem születnek a tányérjaitokra
Ez ezek a szavak levannak írva. Ti döntésetek. De mi az a törtvény amit tiltott az Úr? Hogy ne ölj, mi a tiltott a" gyümölcs", a jó és rossz tudásának fája? Hogy ne ölj! És az állatokat meg lehet ölni mivel élőlények! Van felfogó képességük, fájdalom receptoruk, szemük, agyuk, szellemiségük! De nem elég hogy öli őket az emberiség, hanem sanyargassa őket és kínoztassa, létre hozza őket!
Ezt nem én akarom rátok erőltetni és az Úr sem, megvannak büntetései e cselekedetek következményei, amit betegségek amiket hordoz az emberiség és átadja a géneken keresztül generációkról generációkra.
Szabad akarat él.
Azzal is tisztába vagyok nem él leszek az akik rátok erőlteti ezt hanem a lelki ismeretetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!