Emberek, nem gondoltatok még abba bele hogy ezért vagyunk betegek?
"No de akkor most mi legyen a kecskémmel?
Ezt döntsd el kérlek.
Sürgős lenne!"
Szerintem nem én leszek az aki megítél azért. Meg eheted, de az átkot nem tudod kikerülni.
Én hiába mondanám hogy ne vágd le, és ne edd meg! Megfogod tenni.
"Az ugye megvan, hogy ez a kannibalizmusról, emberevésről szól?"
Ugye az meg van, hogy aki földön megették az állatokat azok a pokolból visszakerülnek az állatokba szenvedni?
Kicsit komolyabban kéne venni az ige rejtett mondani valóját
"megeszed a te méhednek gyümölcsét, a te fiaidnak és leányidnak húsát"
Itt hol van szó állatokról?
Már ha attól eltekintünk, hogy édesanyádnak sikerült egyet világra hoznia.
"megeszed a te méhednek gyümölcsét, a te fiaidnak és leányidnak húsát"
És hol ír itt kannibalizmusról? hogy lehet megenni a méhet, gyümölcsét? Nem emberek voltak a tiltott gyümölcsök hanem az állatok, és akik méhtől születtek, állatá kerülnek vissza akik meg ették tiltott gyümölcsöt. Vehetjük kannibalizmusnak is. Nem mind egy milyen lélek van abba az állatban akit levágsz! Nem véletlen sírnak, és felfogják a borzalmakat!
"írástudók"
Aha, most már értem, honnan erednek a frusztrációid.
"Nem emberek voltak a tiltott gyümölcsök hanem az állatok"
Ja, most már értem, tehát az állatok tulajdonképpen gyümölcsök.
Így már boldogan leszek gyümölcsevő!
Végülis ha jobban belegondolok, akkor a marhapörkölt tulajdonképpen egy befőtt.
Király vagy!
Állatot átírták gyümölcsre a farizeusok és papok, azok a gyümölcsök pedig teremtmények:
Isten átkot szórt a jövendő generációkra, az emberre amint ezt a törvényt áthágta, azt mondja az Úr:
"És monda az Úr Isten az asszonynak: Mit cselekedtél? Az asszony pedig monda: [Jel. 12,9.] A kígyó ámított el engem, úgy evém.
3,14 És monda az Úr Isten a kígyónak: Mivelhogy ezt cselekedted, átkozott légy minden barom és minden mezei vad között; hasadon járj, és [Ésa. 65,25. Mik. 7,17.] port egyél életed minden napjaiban.
3,15 És ellenségeskedést szerzek közötted és az asszony között, a te magod között, és az ő magva között: [1 Ján. 3,8.] az neked fejedre tapos, te pedig annak sarkát mardosod.
3,16 Az asszonynak monda: Felette igen megsokasítom viselősséged fájdalmait, fájdalommal szűlsz magzatokat; és epekedel [1 Kor. 14,34. 1 Tim. 2,11.12. 1 Pét. 3,5.] a te férjed után, ő pedig uralkodik te rajtad.
3,17 Az embernek pedig monda: Mivelhogy hallgattál a te feleséged szavára, és ettél arról a fáról, a melyről azt parancsoltam, hogy ne egyél arról: Átkozott legyen a föld te miattad, fáradságos munkával élj belőle életednek minden napjaiban. "
Meg izlelték az állatokat!
"A növèny nem barátod?"
Neked biztos, főleg ha elszívod!
Isten meg adta az embernek azt a tudást hogy mi való eledelre és mi nem, ez az állatok is tudják. Például a füvet nem esszük meg, mert nincs jó íze. Az emberek azokat a növényeket fogyasszák amik finomak!
Mint írtam, a növényeknek nincs vérük se idegrendszerük, se szellemük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!