Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szklerózis multiplex?

Szklerózis multiplex?

Figyelt kérdés
Péntek este mrllkasi szorító érzésem volt, nagyon stresszes időszakom volt. Azóta szombaton elkezdett változó intenzitással zsibbadni a bal karom, vasárnap óta a bal lábam, ma meg a jobb karomban és lábambsn is érzek bizsergést. Stresszkor rosszabb, rosszul is alszom,rettegek az SM től. Kaptam beutalót koponya MR re, neurológus a stresszt, szorongást mondta valószínűbbnek. 3 éves gerinc MR negatív volt teljesen, hátfájás miatt csinálták.
jún. 4. 19:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Esetleg nem viszel be túl sok koffeint? Nekem a stressz + napi 1-2 monster + kávé hozza ki ezt belőlem.
jún. 4. 19:49
 2/24 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem iszok kávét, mert rosszul vagyok tòke, de iszonyat stresszes vagyok.
jún. 4. 19:52
 3/24 anonim ***** válasza:
Pánikbetegség nem kizárt.
jún. 4. 20:00
 4/24 anonim ***** válasza:
Ezt ennyiből nem lehet megmondani. Nem véletlen, hogy a neurológus elküldött MR, ő sem tudja anélkül.
jún. 4. 20:00
 5/24 A kérdező kommentje:
Pánikbetegségtől lehet folyamatos érzés? Stresszkor tényleg rosszabb, plusz jőn a mellkasi nyomás hozzá
jún. 4. 20:01
 6/24 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet.
jún. 4. 20:21
 7/24 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy SM lenne. Olyan nem igazán van, hogy eddig nem volt tünet aztán minden nap egy másik végtagod kezd el zsibbadni vagy bizseregni. Mondjuk zsibbadni csak egy végtag, maximum az egyik oldalon lévők szoktak. Igaza lehet a neurológusnak. Kezeltesd a szorongásod! Azért egy koponya MR nem árt
jún. 4. 20:25
 8/24 A kérdező kommentje:
Mármimt SM re jellemző az egyoldalúság?
jún. 4. 20:28
 9/24 anonim ***** válasza:
Aha. Ha van egy shub-od, akkor az nem össze - vissza érinti a testrészeid, legfeljebb majd egy következő fog egy másikat.
jún. 4. 21:33
 10/24 A kérdező kommentje:
Remélem, csak a stressz tényleg. :( Ha rástresszelek, sokkal rosszabb, ha nem figyelek rá, szinte akig érzem. Csak megijedtem, mert soha nem volt mèg ilyen velem
jún. 4. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!