Számtalan kismillió oka lehet saját hibától kezdve önhibán kívül... Erre mi is csak felsorolást tudnánk találni az internetről. Orvos állapítaná meg egyedien pontosan.
Nálam például úgy lett, hogy egészen más sérülése volt a körmömnek és az vonzott magával még azt is a körmöm alá. El kellett távolítani gyógypedikűrözéssel a körmöm háromnegyedét, máskülönben kakukk volt.
Nekem az mindkét kisujjam a lábamon volt gyerekkorom óta gombás, mivel akkor nem lett kikezelve annak már szajé.
A többi szép volt.
Egészen addig, amíg a munkám miatt acélbetétes bakancsot nem kellett hordanom, vagy gumicsizmát.
Csavarni lehetett az izzadtságot a zoknimból, amikor levettem, a bambusz zokni valamivel jobb volt.
Ott én már csinálhattam bármit, öt év alatt a többi körmöm is olyan lett.
Most hogy már nem az a munkám, most van esélyem kikezeltetni.
#7 vagyok,a mai eszemmel minden este Domestosos fültisztító pálcikával átkenném a körmeimet, Canestennel kenném a lábam ha kell ha nem, az talán megelőzte volna.
De szerintem a genetikai hajlam is közrejátszik.
#8 - nem Domestossal te Bxxxm - hanem Canesten kenőccsel, vagy valami hasonló, bőrre alkalmas gombaölőszerrel kell azt kenni!
(A Domestos visszafordíthatatlan nekrózist okoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!