Körömgomba, évek óta, bőrgyógyász által felírt lakkot használok, és gyógyszert szedek, de nem akar javulni, szerintetek?
Én már csak lakkot használok évek óta, mert kétszer hiánycikk volt, és kezdhettem előlről.
Szerintem semmivel sem jobb, mint amikor fokhagymás ecettel ecseteltem naponta. Ennyire az is kordában tartotta, elmúlni meg a Neolaquetól sem múlt el. Azt hiszem vissza is térek rá.
Egy időben kb 3 hónapig drága gyógyszert is szedtem, de olyan mellékhatása lett, hogy azonnal abbahagytam, inkább maradjon a körömgomba!
2# 1-es vagyok.
Én szinte egész nap papucsban, pamut zokniban vagyok, mégsem múlik el. Nemigen látszik, inkább csak körömvágáskor látom, hogy nem egészséges. A laboron mit kell nézni, most voltam.
Próbáld ki a Teafaolajat! Picit furi szaga van, illetve erős is de meg lehet szokni. Mondjuk én kifejezetten szeretem. El pusztítja a gombásodást, és még egy csomó jótékony hatása van, olvass utána. Olcsóbb mint a gyógyszertári kencék és hatékonyabb milliószor.
Napi 1x-2x használtam és nekem bevált. Kitartást!
7# A gombás köröm nő!
Nekem jó régen lett "gombás" a kezemen a körmöm, kb 6 hónapig kezeltem valami sűrű kenőccsel, be is kellett kötni. Szabadságon volt az orvosom, a helyettes nem írta fel vizsgálat nélkül a kenőcsöt, ránézett, azt mondta, ez nem gomba, hanem A-vitamin hiány. Neki volt igaza, nagyon hamar rendbejött az A-vitamintól. Később hallottam, hogy könnyű félrediagnosztizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!