Körömgomba lézeres kezelésről mi a véleményetek?
Körömgombám van a kezemen hüvelyk ujjamon, mutató ujjamon, illetve az egyik nagylábujjamon, de előre félek, hogy leveszik. Sok kenőcsöt probáltam, egyiksem segitett, néztem interneten nd:YAG körömgomba lézeres kezelést, érdemes lehet kiprobálni? vagy valami más módszer?
Minden esetben leveszik a körmöt, ha kezelni akarják?
valaki aki már átesett ezen, és van pár jó tanácsa, azt kérem irjon.
Nem hiszem hogy jó ötlet, én mindenesetre a hagyományos módszereket használnám. Olyan nincs, hogy a szakorvos nem tudja megmondani a helyes kezelést.
Hogyan sikerült ennyire elhanyagolnod a körmeidet?
Szerintem szisztemasan , hosszú ideig szedett antiMIKOtikum kéne. Ezt esetleg önszorgalomból kiegészitheted valami kamu ecserelős/kenegetős, vény nélküli cuccal.
Ne szarj be attól, ha esetleg leszedik. Csak nagyon indokolt esetben, érzéstelenités mellett lépnek ilyet. Különben is: ha nincs köröm, akkor nincs körömgomba sem! 🙃
köszönöm a válaszokat, 1. huztam-halasztottam mindig, sok dolgom volt.
gyógyszert nem akarok szedni, azt olvastam a lézeres kezelés segit, lehet megkéne probálnom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!