Házilag hogy tudom eltüntetni a körömgombát?
Gyerekkoromban a nagymamám egy nyári szünetben elmulasztotta a lábamon a kisujjon a gombát lábfürdővel. Ez egy macerás módszer, minden nap 5 perc lábfürdő, egyik nap ecetes, másik nap sós(sima étkezési só) harmadik nap Formalin oldatos (az előírt módon hígítva). De ma már nem adnak formalint, a bőrgyógyásznak is hiába könyörögtem, nem ír fel. Aztán felnőtt koromban megint elkaptam, de egyelőre nem tudok mit kezdeni vele.
Teafa olaj: nekem csak szétmarta a körmömet.
Tejfölről leöntött tejsavó: szépen kezdett javulni tőle, de hol van a tejfölön savó, hol nincs, így a javulás megszakadt. Egyéb készítményekről nem tudtam elég hatásos savót nyerni. Az interneten kapható tejsav túl tömény, nem tudtam megfelelő keveréket csinálni még belőle, pedig a tejsav lehet a megoldás, mert a nailner-ben is az volt, és az nekem eleinte bevált, de már az ecsetelős nem kapható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!