Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől alakult ki az hogy a...

Mitől alakult ki az hogy a nőknek nagyobb testzsírszázalék az ideális?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés de csomót gondolkodtam rajta. Mitől veszélyesebb kvázi ha nagyon alacsony a tzsjük a hölgyeknek?

Bocsánat hogy tudatlan vagyok de muszáj volt megkérdezzem, annyiszor gondolkodtam ezen

máj. 29. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A cicik megléte, meg a kerekebb fenék megdobja az arányt.
máj. 29. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A "nőies alak"-hoz hozzá tartok a plusz zsír is. Ettől kerek a csípő, a fenék, a mellek.
máj. 30. 08:06
 3/8 anonim ***** válasza:
18%

Pontosan.

Nézzél meg egy 70 kilós nőt, és egy 70 kilós férfit.

A nő már súrolja a kövérség határát, míg a 70 kilós férfi kifejezetten soványka.

máj. 30. 20:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Lehet félreérthetően fogalmaztam, bocsánat előre is.

A kérdésem arra szólt, hogy a nőknél míg 20-30, a férfiaknál miért a 12-22% az ideális.

Az evolúciós oka érdekelne elsősorban.

Azért köszönöm a válaszokat azok is valamennyire helyt tettek az agyamban, de elsősorban nem azért kérdeztem.

máj. 30. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Nellek, fenék, meg sok nőnél az alhas, ami zsírosabb, ne m tudom, talán a méh és y terhesség végett lehet.
máj. 31. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Az emberi faj fennállásának 99,999%-ában az emberek gyakran napokig nem jutottak élelemhez, gyakran éheztek, beleértve a várandós anyákat is. Azt mondják az okosabbak, hogy a magzat túlélése szempontjából ilyen esetre kell, hogy a nőnek, ahol csak lehetséges, legyen valami feleslege, így a nők végtagra is hízhatnak, ha otthon ülnek. Ezzel szemben a férfi, akinek az élelemszerzés, vadászat / másik törzzsel való harc során napi 20 km-t kell gyalogolni, nem engedheti meg magának, hogy összeérjenek, és kidörzsölődjenek a combjai, mint egy milói vénusznak. Lehet túlságosan is képletes voltam, de ilyesmiről szól ez az egész... Ha nem ilyen lenne az emberi faj, ma nem lenne itt, ezért a szelekció ezt a megoldást vitte tovább.
máj. 31. 23:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Pontosan én sem tudom, de a mellek biztos nagy szerepet játszanak benne, mert az sok zsírt tartalmaz (ezért van az, hogy a nagyon vékony lányoknak kisebb, a kövér lányoknak nagyobb a melle, mert ott több a felesleg amiből nőhet).
jún. 2. 16:42
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Azért, mert az ösztrogénhez zsír kell. A másik meg az, hogy szaporodni táplálékbőség idején szokás. A táplálékbőséget pedig a zsírpárna üzente a testnek.
jún. 2. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!