Elsősorban az idősebb korosztályt kérdezem: Ti szoktatok naponta tornázni, sportolni?
Figyelt kérdés
Egészség-, mozgásképesség megőrzése, vagy javítása céljából szoktatok-e rendszeresen mozogni, tornázni, valamit sportolni?
Ha igen, akkor mit? Ha nem, akkor miért nem?
76/N
2024. máj. 29. 17:02
1/5 anonim válasza:
Mivel a mozdulatok se fagyok képes leutánozni, csak azt csinálom, amit a fiam mutat.
Ő youtube ról merít ötleteket. Mivel ott is csak annyit segítenek, hogy végig nézd, de ne gyógyulj meg tőle.
Lényegében rengeteg nyújtás a legfurább testpózokban és teniszlabdával masszírozás.
De mióta jól vagyok lusta vagyok bármit csinálni.
2/5 anonim válasza:
* Mivel a legegyszerűbb mozdulatokat se vagyok képes leutánozni, csak azt csinálom, amit a fiam mutat.
3/5 A kérdező kommentje:
Ne legyél lusta, csináld, amit megtanultál, akkor kisebb az esély, hogy újból probléma lesz. Sőt egy kis erősítőgyakorlatokat is megpróbálhatnál 2 kisebb ásványvizes palackkal, a fiad biztosan megmutatná, hogy kell. Hány éves vagy?
2024. máj. 29. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!