Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hány naponta egészséges fürödni?

Hány naponta egészséges fürödni?

Figyelt kérdés
Állítólag nem ajánlatos minden nap, ti mit gondoltok erről? Mi lenne az ideális? Mondjuk ha az ember alapból nem izzadós.
2024. máj. 8. 00:16
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
Igen, a középkorban még így gondolták.
2024. máj. 8. 00:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, a középkorban még nem éltem, ez inkább a tudomány mai állása szerint való információ.
2024. máj. 8. 00:31
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Linkeld a tanulmányt.
2024. máj. 8. 00:33
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Fürdés alatt nem a tisztálkodást értik - az minden nap kívánatos -, hanem a kádban ázós hosszas fürdést. Az az, ami nem tesz jót a bőrnek túl gyakran, főleg, ha esetleg keményebb a víz, ami a csapból folyik.
2024. máj. 8. 00:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem kell ehhez tanulmány, elég ha beírod a Google-be a kérdést, és megnyitod kb. AKÁRMELYIK találatot. Ez ma már ilyen közismert dolog...mégis olyan furcsa nekem. De ha csak kötözködni jöttél vagy a saját véleményedet megosztani, az kihagyható.
2024. máj. 8. 00:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi #4!
2024. máj. 8. 00:36
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Szóval hazudsz és még neked áll följebb. Nyughass kutya!
2024. máj. 8. 00:37
 8/9 A kérdező kommentje:
:D :D
2024. máj. 8. 00:38
 9/9 anonim ***** válasza:
80%
Fölösleges naponta végigszappanozni az egész tested -ha nem végzel piszkos munkát- mert leoldodik a bőrödet védő savköpeny, kiszárad a bőröd. A testápolók nem egészen tudják pótolni a lemondott védőréteget. Naponta elég lenne testnyílásoknál, és ahol koszolódsz ott megmosni, és pár naponta tusolni, hetente fürödni.
2024. máj. 8. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!