Hány naponta egészséges fürödni?
Figyelt kérdés
Állítólag nem ajánlatos minden nap, ti mit gondoltok erről? Mi lenne az ideális? Mondjuk ha az ember alapból nem izzadós.2024. máj. 8. 00:16
1/9 anonim válasza:
Igen, a középkorban még így gondolták.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, a középkorban még nem éltem, ez inkább a tudomány mai állása szerint való információ.
2024. máj. 8. 00:31
4/9 anonim válasza:
Fürdés alatt nem a tisztálkodást értik - az minden nap kívánatos -, hanem a kádban ázós hosszas fürdést. Az az, ami nem tesz jót a bőrnek túl gyakran, főleg, ha esetleg keményebb a víz, ami a csapból folyik.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem kell ehhez tanulmány, elég ha beírod a Google-be a kérdést, és megnyitod kb. AKÁRMELYIK találatot. Ez ma már ilyen közismert dolog...mégis olyan furcsa nekem. De ha csak kötözködni jöttél vagy a saját véleményedet megosztani, az kihagyható.
2024. máj. 8. 00:35
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi #4!
2024. máj. 8. 00:36
7/9 anonim válasza:
Szóval hazudsz és még neked áll följebb. Nyughass kutya!
8/9 A kérdező kommentje:
:D :D
2024. máj. 8. 00:38
9/9 anonim válasza:
Fölösleges naponta végigszappanozni az egész tested -ha nem végzel piszkos munkát- mert leoldodik a bőrödet védő savköpeny, kiszárad a bőröd. A testápolók nem egészen tudják pótolni a lemondott védőréteget. Naponta elég lenne testnyílásoknál, és ahol koszolódsz ott megmosni, és pár naponta tusolni, hetente fürödni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!