16 éves vagyok és 171 cm Fogok még nőlni? Fiú
Legfeljebb nőni, de azt szerinted mi honnan tudjuk? Szerinted ismerjük a genetikai kódodat meg az életviteledet?
Az biztos, hogy pl. én 16 éves korom óta nem nőttem, és nem is nagyon jellemző.
Nyugi, a fiúk/férfiak elvileg 25-26 éves korukig nőhetnek. Az én barátom is nőtt 1-2 centit amióta együtt vagyunk, pedig 23 éves!
NE aggódj ezen! Sportolj, egyél egészséges ételeket, ne igyál és ne dohányozz, és van rá esély h magasabb legyél! :)
A gyúrás tényleg nem befolyásolja. Persze nem szabad túlzásba vinni. Ami még fontos, hogy egyél rendesen. Rengeteg birkózó megáll a növésben attól, hogy folyamatosan fogyasztania kell és megvonja magától az ételt.
Az alvást se hagyd ki, ne vond meg magadtól a pihenést!
Az is fontos, h ne szedj semmit, és tényleg jó ha megnézed szüleid magasságát, ahhoz tudsz viszonyítani.
Bár érdekes módon a gyerekek általában magasabbak lesznek mint a szüleik! :) Támpontnak viszont jó a magasságuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!