Bányai Sándor kérdése:
Nőlni fogok még? Vagy nem?
Figyelt kérdés
ziasztok 14 éves fiu vagyok,11 évesen kezdtem a dohányzást a hülye haverjaim miatt.
Szerintetek nővök még,mert azt mondják nem lehet nőlni a cigitől aki ilyen fiatalon kezdi?.
Mondjuk 3 év alatt nőltem sokat.csak vékonyabb vagyok,60 kiló és 170 centi.
Nővök még szerintetek? vagy az hülyeség hogy nem lehet nőlni a cigitől?
2011. jún. 10. 07:00
1/11 anonim válasza:
Inkább agyat növessz és tanulj meg helyesen írni!
2/11 anonim válasza:
nőlni nem fogsz, de nőni igen...
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi h igy áltok hozzá.
Az elsőnek meg annyit hogy kapja be.
Na akkor fogok nőni vagy nem?
Köszönöm a választ a normálisoknak.
2011. jún. 10. 16:34
5/11 TOMAtm válasza:
hát elvileg a tüdődben lévő kátrány letapad a hörgőkre és emiatt kevesebb oxigént tudsz a szervezetedbe juttatni,ami miatt talán nem fejlődsz annyira mint mások.előfordulhat.
6/11 A kérdező kommentje:
Az utcsó előttinek,nem vok cigány te paraszt!
Köszi választ!
2011. jún. 10. 21:29
8/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány!
Nem érted?
2011. jún. 19. 14:31
9/11 A kérdező kommentje:
Meg ha,cigány is lennék,akkor bevallanám,mit szényelnék rajta kis f@sz.
Na huzzál el az anyádba sztem.nem azt mondtam h oktass,hanem h válaszolj,a kérdésemre.
2011. jún. 19. 14:46
10/11 anonim válasza:
hátde 100% h egy retkes kis cigány vagy x'D aki nem képes elvégezni a 4. osztályt, és nem tanul meg rendesen írni, meg beszélni, az ilyen f@szságokat is elhisz h nem nől a cigitől ><"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!