Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Más is tapasztalt ilyet a...

Más is tapasztalt ilyet a Pfizer oltás óta ?

Figyelt kérdés

Tavaly kaptam meg két Pfizert, mert meló helyen kötelező volt azóta egyszer évelejen vérrög miatt kórházba kerültem, és amióta kijöttem furcsa hangokat hallok, és ha közel tartom az oltás helyét a rádióhoz, vagy a tvhez, akkor a rádió és a tv el kezd zúgni / vagy elmegy az adás

Ezt először kocsiban figyeltük meg, hogy a rádió zúgott egyfolytában, de csak akkor ha ott voltam a közelben, és a barátom tévéjén kísérleteztük ki, hogyha az oltás helyét oda teszem a tvhez az is zúgni kezd és egy idő után el megy a tv.

A barátom erről csinált egy két felvételt, sajnos azok már nincsenek meg :(.

2024. ápr. 25. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
A vérrög az, ami képes érzészavarokat okozni. Apukámnak is teljesen összezavarodott az érzékelése, pl. hosszú időre elveszítette az ízlelését, hangokat is hallott. De mindez még jóval a covid és az oltások előtt volt. Az orvosok nem értették, nem tudtak vele mit kezdeni. Aztán magától helyrejött.
2024. ápr. 26. 10:20
 12/13 anonim ***** válasza:
Milyen traktor?
2024. máj. 6. 06:42
 13/13 anonim ***** válasza:
9-es! Igen, én is így gondolom. Dr. Schwab Richárd több interjúba beszélt róla, hogy a fiatalok körében megnőtt a vastagbél daganatoknak a száma. De ezeket egyértelműen az életmóddal kötik egybe. Energiaitalok, alkohol, rengeteg gyors kaja, kevés mozgás, dohányzás, stressz, rossz alvás és még sorolhatnám.
nov. 1. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!