Pfizer oltás után milyen tüneteket tapasztaltatok?
Jeleztem hogy a gyerekem még cicizik. Be is lázasodott.
Én meg olyan beteg vagyok hogy nem kapok levegőt sem 3 napja kaptam meg.
Ahova a vakcinát kaptam mindkét alkalommal fájt az izom, alig bírtam felemelni. Első után kb 4-5 hétig nagyon sűrű izomremegés volt testszerte. Fél óránként, óránként remegett egy két percig az izmom valahol. Első után volt 2-3x mellkasi szúrásom. Ez 2 hét leforgása alatt jelentkezett. Első vakcina beadása utáni napon nagyon fáradt voltam, alig birtam mozogni. Alapból 35,5 a testhőm, így 36,5 volt a legtöbb mindkétszer. Másodiknál az emelkedett hőn, a helyi izomfájdalmon és a még meglévő izomrángáson kívül semmi gond nem volt. Azóta a remegés is elmúlt. 1,5 hónapja kaptam az elsőt, 3 hete a másodikat.
Viszont barátom orra szokott évente 1-2x vérezni, az első oltás óta alig telt el nap, hogy ne vérezne. Hétvégén enni sem bírt, mert attól, hogy nagyobbat harapott elindult a vére és nem akart elállni.
Mindketten egy éve átestünk a fertőzésen. Ő 4 napig csak aludt, én csak egy délután voltam lázas, 38.5 volt a hőm.
Párom kapott. 1-2 napig fájt a karja.
Apukám is azt kapott, neki abszolút semmi nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!