Pfizer-vakcinát kapottak! Ti is tapasztaltatok ilyen tünetet?
Kedden (06.22.) kaptam meg a második adag Pfizer-vakcinát. Az első után csak egy kis gyomorrontás-hányás volt a mellékhatás, de a második oltás szerdára eléggé ledöntött a lábamról, belázasodtam, fájt mindenem, mint amikor influenzás az ember.
Csütörtökre a fent írt tünetek elmúltak, de a bal vádlimban megmaradt a fájdalom a mai napig (szombat).
Nyilván megfordult a fejemben a trombózis, vérrög, stb., de miután nincs feldagadva, nem piros, nem forró, szóval nincsenek meg az általános tünetek, amik ezt jellemzik. Nem vagyok biztos benne, hogy mi ez.
Olyan érzés, mintha izomlázam lenne, illetve egy kicsit zsibbad is térdtől lefelé a lábam. Furcsa, mert nyugalomban fáj, járáskor csak néha. A kérdésem az, hogy vannak itt olyanok, akik Pfizer (vagy bármilyen más oltás után) tapasztalták a fent említett tüneteket? Előre is köszönöm a válaszokat. (29/N)
Igen, olyan mintha izomgorcsom, trombózisom lenne.
Csak akkor fajt, ha terheltem.
Fura, mert sokan ezt tapasztalták, ahogy olvastam...
Nekem csak terhelestol dagadt fel, a fajdalom mar elmult 1 het alatt.
én is 06.22-én kaptam a másodikat. Jobb karba mindkettőt. (az első után izomláz érzés a jobb vállamban 2 napig). A második oltásnál enyhén érztem izomláz szeru érzést, (!) viszont, a jobb mellizmomban megmaradt 1 fajta fájdalom, kicsit izomláz szeru ez is de még mindig tart...
28F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!