Pfizer oltás után más is tapasztalt izomrángást a combban és a vádliban?
Figyelt kérdés
Háziorvos vmi Milgamma nevezetű magnéziumos szert adott rá. Más is tapasztalt ilyet?2021. dec. 19. 18:27
1/8 anonim válasza:
En nem. Nekem csak a karom fajt, de rettenetesen.
2/8 anonim válasza:
Ha ennyivel megúszod akkor jól jártál!
3/8 anonim válasza:
Nekem rángott a szemem és a bal lábam tőle, de 4 hónapig. Meg sok más bajom is volt
4/8 anonim válasza:
A doki a nap végére a sok hajoldozástól.
5/8 anonim válasza:
Persze, hogy van. A szerencsésebbek a szívben is, de az jó, azt jelenti, működik. Egy kis fájdalom a mellben sokkal jobb, mint 3 napnyi orrfolyás, nemde, gój?
6/8 anonim válasza:
7/8 Cubina válasza:
Csak egy tanács: ne szedd a milgammát, mert kizárólag B-vitamint tartalmaz nagyon kis mennyiségben (magnézium nincs benne), naponta többet javasolnak belőle szedni, ráadásul 8-9000 forintba kerül. Amit helyette ajánlatos szedni, az a B-komplex vitamin (Jutavites például), ami nagy dózisban tartalmazza az összes létező B-vitamint, az ára pedig 1100 forint. A B-vitaminok létfontosságúak a szervezet és az immunrendszer normál működéséhez. Ha van kedved, olvass utána, mi mindenre jó a B-komplex.
Az izmokra pedig a Magnézium-citrátot, vagy a Magnerol rágótablettát ajánlom (pár száz forint), nekem sokat segített. Jobbulást!
8/8 anonim válasza:
Nekem oltás nélkül is van ilyen panaszom
Magnéziumot szedek,azóta ritka ha előjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!