A gyomrában van egy ciszta, ami miatt gyakran fájdalmakkal küzd. Ma, mikor hazaért munka után, panaszkodott, hogy nagyon fáj a gyomra. Kiegyenesedni sem tud a fájdalomtól. Most meleg, törülközőbe csavart fedő van a hasán, előtte melegvizes palack volt. Mióta a fedő rajta van, azóta alszik. Mit csináljak vele? Vett be gyógyszert is, valami Halidor cuccot. Nem merek elaludni, nehogy hívni kelljen az ügyeletet. Mit tegyek? Figyelem, bár most alszik.
(csak maganvelemeny, es nem ijesztgetes, de ez a "cisztaja van es fajdalmai es most eppen hany - es meg laza is van (?)" - ez a tunetcsoport az en leosztasomban nem egy virusos tunetegyuttes)
A mentalis problemai - hogy azert virrasztasz mellette, mert a halalat varod - nos, ez is megerne egy pszichomokust... :(
Nem tudom, mennyi idos vagy, de nem irigyellek. Ha nagykoru vagy, akkor atolelnelek, elismeres gyanant. (na jo, ha kiskoru, akkor is :D
2010. okt. 27. 04:00
12/16 anonim válasza:
A Mamadnak a lelki problemait kellene megszuntetni es gyogynovenyteakat fogyasztani, mivel igy a gyogyszerek nem fogjak meggyogyitani sajnos.
2010. okt. 27. 06:58
13/16 anonim válasza:
Gyanítom,hogy a mentális problémái okozták ezeket a szervi bajokat.A szív és a gyomor jól ki tud készülni a stressztől,negatív természete lassan tönkretette a szervezetét.Na de a lényeg,hogy ez a gyomorbaj nem vicc!Talán még gyomorvérzés,vagy komolyabb fertőzés is lehet belőle,a ciszta miatt.Most első legyen számára,hogy ebből alaposan kikezeljék.A munka csak utána.Szívbetegséggel és ilyen gyomorproblémával nem nagyon lenne szabad megerőltetnie magát.
Amúgy én nem értem,hogy képzelheti egy anya a gyermekéről,hogy a halálát várja.Ez elég morbid.
2010. okt. 27. 07:02
14/16 anonim válasza:
Remélem, nem ment el így dolgozni, ha elment, akkor részvétem, hogy ilyen pocsék helyen dolgozik, ahol csak akkor hiszik el, hogy beteg, ha ott esik majd össze, de az orvosa is felelőtlen, hogy ezt hagyja. Ha így folytatja, csak rosszabbodhat az állapota, de ahhoz, hogy jobb legyen, az kéne, hogy anyud is rájöjjön, hogy nem lehet a munka hősi halottja...
2010. okt. 27. 10:45
15/16 A kérdező kommentje:
Nem ment dolgozni,reggel kihívtuk az orvost és injekciót kapott. Napközben evett egy kis főtt krumplit, meg némi zöldséglevest. Azóta nem hányt. Jövő héten befekszik a kórházba, csak előtte vérvétel+hasi ultrahang. Reménykedem, hogy jobban lesz. (am. a kaját én főztem neki, szóval arra sem lehet egy szava sem)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!