Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a túrót csináljak anyámmal?

Mi a túrót csináljak anyámmal?

Figyelt kérdés
A gyomrában van egy ciszta, ami miatt gyakran fájdalmakkal küzd. Ma, mikor hazaért munka után, panaszkodott, hogy nagyon fáj a gyomra. Kiegyenesedni sem tud a fájdalomtól. Most meleg, törülközőbe csavart fedő van a hasán, előtte melegvizes palack volt. Mióta a fedő rajta van, azóta alszik. Mit csináljak vele? Vett be gyógyszert is, valami Halidor cuccot. Nem merek elaludni, nehogy hívni kelljen az ügyeletet. Mit tegyek? Figyelem, bár most alszik.
2010. okt. 27. 00:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Akkor hagyd aludni,de holnap reggel az első utatok a házi orvoshoz menjen,vagy ha mégis felébred édesanyád,akkor ügyelet és ők hívják a mentőket.

Jobbulást kívánok neki!

2010. okt. 27. 00:54
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudunk elmenni orvoshoz, mert ő 40 fokos lázzal is dolgozna, és holnap, illetve ma még korábban is kell bemennie. Azért reménykedem, hogy jobban lesz reggelre, és hallgathatom a szokásos szövegelését, hogy azért őriztem egész éjszaka, mert a halálát vártam.
2010. okt. 27. 01:09
 3/16 anonim ***** válasza:

Jó természete lehet. :) Szerintem nyugodtan aludj, ha ő is alszik, mert csak magadat is kikészíted. Ha rosszul lesz, úgyis szól, vagy felébredsz, ha mozgolódik.

Ha meg ilyeneket mond, hogy csak a halálát várod, akkor mondd meg neki, hogy biztos nincs is olyan rosszul, és ne foglalkozz vele egy ideig (vagy legalábbis tegyél úgy, hogy nem érdekel), akármilyen beteg. Kicsit talán magába száll. :S

2010. okt. 27. 01:17
 4/16 A kérdező kommentje:
Szívbeteg, és egy éjjel nagyon rosszul lett, amikor 10 éves voltam. Hajnali 4ig ültem az ágya szélén a sötétben, és figyeltem, hogy normálisan lélegzik-e. Másnap reggel azzal indított, hogy biztosan azért maradtam ébren, mert a halálát kívánom, és vártam, hogy bekövetkezzen. 6 év telt el, magántanuló vagyok, most ezért tudok ébren maradni.6 év telt el, és még mindig gyakran felhozza ezt. :S Megszakad a szívem, hogy az anyám ilyen...
2010. okt. 27. 01:19
 5/16 anonim ***** válasza:

Már bocs,de ha ennyi esze van akkor menjen dolgozni!!!

Ez nem normális dolog,amúgy.

2010. okt. 27. 01:22
 6/16 A kérdező kommentje:
Szerintem hívom az ügyeletet. Most kezdett hányni.
2010. okt. 27. 01:34
 7/16 A kérdező kommentje:
Vagy ne hívjam sztetek? :S
2010. okt. 27. 01:35
 8/16 anonim válasza:
Engedik dolgozni??? Milyen orvosa van?
2010. okt. 27. 01:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Remélem azóta már hívtad az ügyeletet,és nem várod meg,h rosszabbul legyen.

Még jobb,ha rögtön a mentőket hívod.

2010. okt. 27. 01:53
 10/16 A kérdező kommentje:
Hányt, utána tejet kért, most nyögdécsel a fájdalomtól. Megbeszéltük, hogyha még egyszer hány, akkor kihívom az ügyeletet, addig reménykedik, hogy jobban lesz, és reggel tud menni dolgozni. Este ment a hasa is, szerintem vírusfertőzés lesz, pont ilyen hányós-hasmenéses járvány dúl a környéken épp.
2010. okt. 27. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!