Anyámmal telefonon közöltem hogy aranyerem van? Mit gondoltok?
nagyon gyengének érzem most magam. de egyre erősödöm. már régóta van ez a problémám azt elhatároztam hogy már megmondom neki.tudom most nagyon önbizalom hiányosnak tűnök :S
egyedül nem bírok megbirkózni ezzel a problémával
18f
Mi a gondod? Az hogy telefonon közölted anyáddal vagy az hogy van?
Nem halálos betegség, csak elég kellemetlen. Kezeld kúppal és krémmel. Gyógyszertárban recept nélkül kapható.
Erről az öcsém esete jut eszembe a patikában. Neki is aranyere van, odament, hogy adjanak rá valamit. EU-s előírásra most már ugye nekünk is van sáv a többi várakozónak, mert hát a diszkréció ugye nagyon fontos. Öcsém halkan elmondja a problémáját, erre a patikusnő hátraordít a kollégájának, hogy "a fiatalembernek aranyérre hoznál ki kúpot?" :D
Egyébként pedig ne aggódj, rengeteg embernek van aranyere, és egyre több fiatalnak is, amióta mindenki egész nap a számítógép előtt növeszti a seggét. Kellemetlen, de nem egy nagy horderejű dolog.
Mit kéne gondolnunk? Legfeljebb annyit,hogy egész jó viszonyban vagy az Anyáddal.De lehetnél jobban is.
Nekem is van,a fiamnak is.Neki is én vettem,mert neki az olcsóbb.
Be kell menni a patikába és kérni krémet aranyérre,kenni és jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!