Nagyon fáj az aranyerem, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Legalábbis azt hiszem hogy aranyér,de nem akarok orvoshoz menni.Néha annyira fáj,hogy megőrülök,ég,és nagyon erősen fáj!Alig tudtam wc-zni is,és utána szokott nagyon fájni.Mivel lehetne enyhíteni ezt a fájdalmat?Nincsenek valami alternatív gyógymódok rá?Vettem aranyér elleni kenőcsöt,(Hemoland kamillás krém)de nem használ semmit:(2011. júl. 21. 17:06
1/2 anonim válasza:
Mindenképp menj orvoshoz, ez nem játék, öngyógyítás úgy, hogy nincs is biztos diagnózis, lehetetlen. A proktológiára küld majd, ahol megvizsgálnak, nem olyan ördöngős, csak a végbelet nézik endoszkóppal.Addig is a bokád fölött egy ujjnyibval masszirozd a lábszárad hátulról.
2/2 anonim válasza:
nemrég nekem is előjött
3-4 napig volt amíg tényleg fájt azt fájdalomcsillapítóval túléltem utána csak a duzzanat maradt az meg 1-2 hét után tűnt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!