Mi lesz velem ha kiderül? Nagyon félek!
2007.január 15én megműtöttek a gerincemmel, mert elvolt ferdülve, és megfulladtam volna.
Most vagyok végzős a középiskolába,bolti eladónak tanulok. Volt múlthéten alkalmassági vizsgálat.
Aki most volt orvos az azt mondta hogy vigyem be a papírokat amit kaptam a kórházban.Mert egy ilyen műtét után nem igen vagyok alkalmas,mert nem szabad nagyon nehezeket emelnem, mert akkor bajom lehet.
Tavaly az iskola orvos átengedett ezen az alkalmasságin de megsem vizsgált.
Az én orvosom pedig aki műtött az azt mondta hogy annyit emeljek amennyit érzem hogy bírom.
Na viszont amitől félek az az hogy nem leszek alkalmas.
Az iskolában az osztályfőnököm azt mondta hogy akkor kárba veszett 4évem.
Mi lesz velem?
Mit fogok csinálni??
Légyszi valaki adjon tanácsot.
18/L
Nem tudom a dolgokat úgy elintézni hogy nem viszem a papírokat be, mivel nem adott papírt arról hogy alkalmas vagyok.
És igen nekem is az egészségem a fontosabb.
Persze az elképzelésim sem az hogy egy boltba öregedjek meg, cipekedve.Mert kihasználnak a boltba ahol vagyok, hogy "hadd cipeljen bírja az"Mire haza érek, 8óra munka után elég fáradt vagyok!Sőt egy hulla.
Na és arra gondoltam hogy egy ruházati eladóit lerakok, és egy pénztárkezelőit.
Mivel most nekem csak egy szakmát ad jobban mondva egy élelmiszer és vegyi áru eladói végzettséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!