Baj, ha én töltöm ki/írom alá az indexemet? Mi csinálhatnak velem, ha kiderül?
Figyelt kérdés
Rendszeresen én írom be a jegyeket, és persze írom alá a jegyeket. Mindig az igazi jegyeket írom be. Utálok a tanárok után menni.2010. máj. 19. 18:55
1/7 anonim válasza:
Okirathamisítás miatt feljelentenek, és el is küldenek a suliból.
3/7 anonim válasza:
Egyszer már volt egy ilyen kérdés, és igen, még mindig baj, és még mindig nem értem, hogy is képzelted ezt.
4/7 anonim válasza:
Ha nem vágysz sittes-anális élményekre, erről mélyen hallgatsz és többet nem teszel ilyet.
5/7 anonim válasza:
legutóbb mult félévben csoporttársamnak mi segitettünk beirni,full ugy néz ki mint a tanár eredeti aláirása...egyszerűen lehetetlen volt utolérni a tanárt,ha meg nem adod le,vagy késve adod le vagy aláirás nélkül adod le,akkor 5ezer a büntetés...
beirtuk
tanulmányis nővel tegezőviszonyban vagyunk,elmondtuk,,,mosolyogva közölte,hogy amig egyezik a neptunnal,a akutyát se érdekli...
6/7 anonim válasza:
okirathamisítás, kitilhatnak az egész felsőoktatásból plusz járhatsz a bíróságra, és bár sittre nem tesznek, tuti a pénzbüntetés
ja és az életben nem kapsz munkát, ha ez kiderül, nincs olyan munkáltató, aki felvenne egy ilyen embert
szóval ennyi - én inkább megkerestem volna a tanárt...
7/7 anonim válasza:
A félévet nem az index alapján zárják, hanem jegyzőkönyv alapján. Ha egyezik a jegyzőkönyvvel, akkor szerencséd lehet. Ha nem egyezik, akkor az "Utálok a tanárok után menni" keresztbevághatja az álmaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!