Szívesen olvasnék hozzászólásokat az alábbi témához (hátha kiderül, hogy nem velem van a baj? ) :
Látom mindenki humorral közelíti meg, akkor én is.
Hívd ki a rendőrséget vicces kedvedben , mert ők leálítják csendháborítás okából.
40+ dB a csend háborítás
amúgy bunkóság éjjel nem fülhallgatóval hallgatni a zenét ha hangosan akarja az ember
de azért vicces hogy magnót írsz, hát te sem ma voltál kamasz, gondolom a nyolcvanas években
Én metál vagy rock helyett ezt a szép kínai népdalt hangosítanám fel. Én szeretem hallgatni, de a szüleim, barátaim agyf*szt kapnak tőle. Kíváncsi vagyok, a kedves szomszédod meddig bírná:
Igazából a 90es években voltam kamasz, és akkor még én sem értettem, hogy a szüleim miért nem támogatnak a zenebömböltetésemben... Azóta rájöttem, és el is tudnám másoknak magyarázni. Bezzeg a kérdéses srác igencsak kiverte a balhét, amikora kakasaink hajnali kettőkor próbálták kelteni a Napot... :D
Egyébként a magnó kifejezés miatt bocsi, mérgemben nem jutott eszembe a haelyes kifejezés, abban se vagyok teljesen biztos, hogy mit bömböltet... Nem rádiót, mert nem szpíker beszél. Inkább úgy tűnik, mintha tegnap éjjel magán technó partyt szervezett volna - a szokásos egyéni bömböltetés helyett...
Egyébként a körzeti rendőrséget lehet kihívni, vagy az általános 112őt? És biztos, hogy hatásos, vagy ha a rendőrök a sarokig érnek, már csavarják is rá a hangerőt? H a rosszabbik esetben a rendőrök be nem ülnek közéjük bulizni, meg 1-2 sörre :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!