Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lesz velem ha kiderül?...

Mi lesz velem ha kiderül? Nagyon félek!

Figyelt kérdés

2007.január 15én megműtöttek a gerincemmel, mert elvolt ferdülve, és megfulladtam volna.

Most vagyok végzős a középiskolába,bolti eladónak tanulok. Volt múlthéten alkalmassági vizsgálat.

Aki most volt orvos az azt mondta hogy vigyem be a papírokat amit kaptam a kórházban.Mert egy ilyen műtét után nem igen vagyok alkalmas,mert nem szabad nagyon nehezeket emelnem, mert akkor bajom lehet.

Tavaly az iskola orvos átengedett ezen az alkalmasságin de megsem vizsgált.

Az én orvosom pedig aki műtött az azt mondta hogy annyit emeljek amennyit érzem hogy bírom.

Na viszont amitől félek az az hogy nem leszek alkalmas.

Az iskolában az osztályfőnököm azt mondta hogy akkor kárba veszett 4évem.

Mi lesz velem?

Mit fogok csinálni??

Légyszi valaki adjon tanácsot.

18/L

2010. okt. 26. 21:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Eladó lennél, nem rakodómunkás.
2010. okt. 26. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:
Eladó miért emelget?
2010. okt. 26. 21:15
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden eladónak kell emelnie.

Vagy nem mindegyiknek sokat.De egy alap eladói papirral nem feltétlen a sörösrekeszeket kel emelgetned ám...pl. butikban se lehet tul nehéz dolgod.

2010. okt. 26. 21:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek igaza van, viszont pont ma láttam, hogy egy bizonyos

élelmiszer boltban a néninek krumpliszsákokat kellett rakosgatnia, meg is kérdeztem ne segítsek e:/

Mi a fontosabb? Egészséged? Ugyan nem tűnik most nagyon intelemnek, de az a legfontosabb! Hidd el!

2010. okt. 26. 21:17
 5/14 anonim válasza:
95%

És ha nemviszed be a papirokat? Egy nagyon jó barátomnak autóbalesete volt,eltört 3 csigolyája 1,5évvel ezelött...

Megúszta,hála a jó istennek jár,emelni tud.Nála is felmerült ez a téma ő nem vitte a papírokat.1hónapja cipeltek ketten a kollégájával egy 200kilós tartályt,gond nélkül ment neki.(Súlyemelős övet használ)

Csúnya dolog eltussolni a dolgot,de ha muszáj...

2010. okt. 26. 21:17
 6/14 anonim ***** válasza:

az eladóknak is kell pakolni, nálunk a SPAR-ban (meg szerintem máshol is) minden eladónak megvan a saját reszortja, így pl. a pénztáros napi 2-3 órában a tejeket pakolja, a másik pénztáros a tisztítószereket, stb...

KÉrdező, esetleg ha elvégzel még egy boltvezetőit... vagy valami más plusz tanfolyamot amit a kereskedelemben tudsz használni és olyan területre mennél ahol nem kell nehezeket emelni.

2010. okt. 26. 21:19
 7/14 anonim ***** válasza:

2eladó miért emelget?"

én csak egyszerű pénztáros voltam diákként,de simán kellett 20kilós virágföldet,meg 10karton vizet átemelgetni...

kérdésre válaszolva: rettségit csak ad a suli,ahhoz nincs alkalmassági,más szakmát meg 1-2 év alatt elvégzel,nem a világvége

8/14 anonim válasza:
Késöbb a munkahelyen viszont már viszed a papirokat,miután megvan a szakma... Csak eltudnak helyezni valahol!(előző voltam)
 9/14 A kérdező kommentje:

hát igen, de mi eladók elég sokat cipelünk.

Már eléggé észrevettem így is hogy gyakorlaton vagyok.

Áruátvételkor elég sokat kell cipelni.:(

2010. okt. 26. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:
23%
bolti eladónak tanulni kell...?
2010. okt. 26. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!