A kristály nevű drogot (másnéven cukor) szénsavas italba vagy vízbe rakva, feloldva lehetséges e fogyasztani? Egy ismerősöm szeretett volna megtréfálni ezzel, hogy kristályt tett (állitása szerint 1db-ot) az Apentámba és, hogy igyam meg.
A kristály nevű drogot =/= (másnéven cukor)
A kristály nevű drog az egy idegméreg. Olyan mint a herbal. Nem tudsz róla leszokni, teljesen tönkreteszi az agyad és a tested
Volt megvonási tünete? Mik?
Ellenem még soha semmilyen eljárás nem indult.
Leírhatatlanul erős sóvárgás. Jöttek bennem fel az érzések, én egyébként is nagyon vizuális típus vagyok. Szóval becsukott szemmel láttam megfolyni az anyagot pipában, fólián, éreztem a szagát, éreztem a flesst. Nagyon rossz volt. Ez hónapokig eltartott, persze időközben enyhült az intenzitása.
Egyébként az a legszomorúbb, hogy nem lecsúszott körökből való vagyok. Villamosmérnök vagyok és jó munkahelyem volt Pesten.
Srácok felejtsétek el ezeket a műanyag szarokat, az összes designert, kristály-al és katival az élen! Ha nem tudjátok elengedni a drogokat, addig, amíg az elhatározás meg nem érik, nyomjátok a hagyományosokat az opiatok kivételével.
Aztán felejtsétek el azt is, a függőség nagyon tré dolog.
Testi tüneted is volt? Nekem igen. Izomfájdalom, izzadás.
Sóvárgás enyhe volt és csak triggerek hozták elő. De így időben rendszeresen azt álmodtam, hogy szívok.
Én sem vsgyok lecsúszott, diploma + több OKJ-s...
Az a helyzet jelenleg van több mint 5 féle kristály, és mindegyik tök más, meg más az elvonása is rendszeres használat esetén.
Kérdező igen hatásos ha orális módon is juttatod a szervezetbe, de nem darabra mérik hanem milligrammra. Szájon át van aki bevisz 200-300 milligrammot is egyszerre. Így lassan jön meg (több mint 1 óra) de utána adja jó másfél óráig.
Általában nazálisan szívják, de úgy kisebb adagokat szívnak fel. De persze van a fóliás kristály is amiről írtak itt (bár többfélét is szívnak tüdőre). A legdurvább pedig az intravénás, akkor egyből full kiüt és totális flesst okoz, de az egész hard hatás csak 15p.
Összességében elmondható hogy minél gyorsabban juttatja be a drogot az ember, annál nagyobbat üt, de annál nagyobb a függőség is.
Én mint komolyabb drogos azt mondom azért viszonylag hamar elmúlik a sóvárgás (mondjuk pl a heroinhoz képest aminél hónapokat kell számolni).
# 8 Elég sok ideje vagy akkor már tiszta, mindenképp maradj így. Ha valami agresszívabb kristályon is voltál lassan már látnod kell a fényt az alagút végén. Fizikailag is maximum 2 hónap alatt teljesen rendbe kell jönnöd.
2 hónapnál tartok. Izzadás és enyhe izomfájdalom még tart. Nagyon ritkán heroinoztam vagy metáztam. Azt előbb hagytam el. Akkor nem éreztem megvpnási tünetet.
Kristály után 2 héttel hagytam el az Eleniumot. Lehet ezrk így együtt okozzák, hogy még nem vagyok jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!