Kristályt használt egy rokonom.Hogy pontosítsak,azt lehet tudni,hogy alufóliát tèp,arra rászór valamit,ès egy golyóstoll külső burkolata segítségével beszívja. Többi lent?
Elèggè legalja cuccnak tűnik.
Jól gondolom?
Mennyi idő rászokni? Ugyanis neki ez volt az első.Azt mondta többè soha.Hihetek neki?
Viszont a faluban sok csonttá fogyott, motivációt vesztett roncs èl.Furán viselkednek,valaki szagokat èrez, valaki csak áll egy helyen ès bámul ki a fejéből.Nagyon ijesztő.
Ő is olyan lesz?Mennyi idő,mire megváltozik? Nagyon aggódom èrte.
Azt tudom,neki az vonzó,hogy a kristályosok mind soványak,de csaknem ezèrt ráfügg.
ez sajnos mind igaz, a kristály borzasztóan addiktív, ráadásul állandóan variálgatják a szerkezeti képletét, egy-két atom eltávolítása, vagy áthelyezése, tehát a molekula módosulása teljesen megváltoztathatja, és ennél fogva kiszámíthatatlanná teszi a hatását. Egyébként nem véletlenül nevezik a szegények drogjának, sajnos 3-4-500 forintokért hozzá lehet jutni, és még így is marha nagyot szakítanak rajta.
Ráadásul, ha tartósan használja, és itt most nem évekről, hanem hetekről-hónapokról van szó, az általad leírt tünetek mind jelentkezhetnek, teljesen felborítja a szervezet homeosztázisát és a központi idegrendszer működését.
Kettes!
Köszönöm a válaszod!
Szerinted hányszor kell kipróbálni,hogy végleg függő legyen egy átlagos ember?
Aggasztó,hogy cigányoktól vásárol,számomra is.Ugyanis nem hagyta abba.Az autójában alufóliát találtam.Le van fogyva,a kaját nem fogadja el,ha kínálom,èjszaka kettőkor ír pl Messenger üzenetet, tehát nem igazán alszik.Règebben mindig volt pènze,most tőlem kèr kölcsön.Egyèbkènt dolgozik, egyelőre.
Van ebből kiút?
Ha így marad,mennyi idő mire teljesen tönkremegy testileg?
Egyébként 40 èves nő.
Ja, és a hányszor kérdésre a válasz az, hogy szerintem ha pl 5 napból 5x csinálja csak egyszer, onanntól már nincs megállás.
Általába amúgy rohadt drágán adják azt az ocsmányságot, és ha már rákapott egyre kevesebbet fognak adni ugyan annyiért, ergó tényleg a nyomorba fogja vele taszítani magát.
Igen, valószínűleg, csinálja.
Onnan sejtem ezt, hogy èvek óta iszik.Alig várja,hogy péntek legyen, másnap meg egèsz nap fekszik kiütve.Szóval alkoholproblémái is vannak.Mostanában viszont józan szombatonkènt,èbren van már kora délelőtt,amire az utóbbi években alig volt pèlda.Rendesen meglepő,hogy èsznèl van szombat délelőtt.Ès persze szomorú,mert inkább ivott volna,ha már gyilkolni a kell saját magát, mindenáron.
Azt gondolom ivás helyett kristályozik.Sajnos összejött egy faszival,aki 10 ève kristályozik.Elèg fura dolgai vannak.De rokonom szereti.
Okè,várjuk ki mi lesz ősszel.
Aztán majd írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!