Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kristályt használt egy rokonom...

Kristályt használt egy rokonom.Hogy pontosítsak,azt lehet tudni,hogy alufóliát tèp,arra rászór valamit,ès egy golyóstoll külső burkolata segítségével beszívja. Többi lent?

Figyelt kérdés

Elèggè legalja cuccnak tűnik.

Jól gondolom?

Mennyi idő rászokni? Ugyanis neki ez volt az első.Azt mondta többè soha.Hihetek neki?

Viszont a faluban sok csonttá fogyott, motivációt vesztett roncs èl.Furán viselkednek,valaki szagokat èrez, valaki csak áll egy helyen ès bámul ki a fejéből.Nagyon ijesztő.

Ő is olyan lesz?Mennyi idő,mire megváltozik? Nagyon aggódom èrte.

Azt tudom,neki az vonzó,hogy a kristályosok mind soványak,de csaknem ezèrt ráfügg.

2023. aug. 31. 07:01
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Csinálja.Már hónap közepén nincs pénze.
2023. okt. 18. 10:53
 12/40 A kérdező kommentje:
Hát rákapott,már nyíltan csinálja.Azt mondja,cserèbe nem iszik.De szerintem ez a kristály drága is,ès szarabb cucc mint az alkohol.
2023. dec. 22. 10:41
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
A létező legrosszabb amit tolhat.
2023. dec. 22. 11:36
 14/40 anonim ***** válasza:
75%

űber brutál kb kilő a naprendszerből

még durvább belőve

ez ilyen very high szint, nem éri el a kólát vagy a barnát, de nagyonn ott van a szeren

viccből senki ne próbálgassa - mert jelentős esély van rá hogy az illető függővi válik (már az első használattól) mert ki..... jó :D

2023. dec. 22. 17:31
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

egyébként egyénileg ezt nagyon nehéz abbahagyni

de meg lehet próbálni egyedül is csak várhatóan nem fog sikerülni hosszú időre a leállás

jobb bemenni rehabra és xtázisba kerüölni a külvilággal

egyedül is van esély persze - csak nem az esetek többségében

ez az érzés ugyanis olyan rövid örömérzetet okoz, amit csak idővel lehet elengedni

nem éri meg kipróbálni akármilyen jó is :)

2023. dec. 22. 17:35
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

a rokonodnak be kell látnia hogy ő függő

ezután ha egyedül nem tud leállni (de már akar ) akkor jöhet a rehab vagy az ayahuasca

utána mindenki a maga útján halad tovább (nem szépítem 50% biztos visszaesik)

mégis neki majd újra-újra próbálnia kell tisztának maradnia, és ha jól veszi az akadályokat van esélye..

2023. dec. 22. 17:38
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

most olvasva a válaszok , bocsi hogy buldózerként beleírtam a kérdésbe (de itt van erről tapasztalat)

9 ne hidd, így évtizedekig lehet hajtani egy soha be nem teljesedő álmot :)

amúgy én is kivi lennék (általában sok-sok év mire egyáltalán belátja a használó hogy függő)

2023. dec. 22. 17:43
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Szívből kívánom hogy a kérdésben szereplőnek sikerüljön mielőbb kiutat találni!
2023. dec. 22. 17:44
 19/40 anonim ***** válasza:
60%
Én ajánlanám a varázsgombát, vagy a DMT-t, azok helyre tudnák rakni ... azokkal le lehet győzni már eddig is meglévő függőségeket. Mert azok tudattággítók, szembeállítják az embert a saját hibáival. Nem ártana neki.
2024. jan. 6. 13:21
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
19., a “mezei narkós” le se sz.rja a spirituális dolgokat, ő kész akar lenni, gyorsan, sokáig, nagyon és minél olcsóbban...
2024. jan. 6. 14:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!