Kristályt használt egy rokonom.Hogy pontosítsak,azt lehet tudni,hogy alufóliát tèp,arra rászór valamit,ès egy golyóstoll külső burkolata segítségével beszívja. Többi lent?
Elèggè legalja cuccnak tűnik.
Jól gondolom?
Mennyi idő rászokni? Ugyanis neki ez volt az első.Azt mondta többè soha.Hihetek neki?
Viszont a faluban sok csonttá fogyott, motivációt vesztett roncs èl.Furán viselkednek,valaki szagokat èrez, valaki csak áll egy helyen ès bámul ki a fejéből.Nagyon ijesztő.
Ő is olyan lesz?Mennyi idő,mire megváltozik? Nagyon aggódom èrte.
Azt tudom,neki az vonzó,hogy a kristályosok mind soványak,de csaknem ezèrt ráfügg.
űber brutál kb kilő a naprendszerből
még durvább belőve
ez ilyen very high szint, nem éri el a kólát vagy a barnát, de nagyonn ott van a szeren
viccből senki ne próbálgassa - mert jelentős esély van rá hogy az illető függővi válik (már az első használattól) mert ki..... jó :D
egyébként egyénileg ezt nagyon nehéz abbahagyni
de meg lehet próbálni egyedül is csak várhatóan nem fog sikerülni hosszú időre a leállás
jobb bemenni rehabra és xtázisba kerüölni a külvilággal
egyedül is van esély persze - csak nem az esetek többségében
ez az érzés ugyanis olyan rövid örömérzetet okoz, amit csak idővel lehet elengedni
nem éri meg kipróbálni akármilyen jó is :)
a rokonodnak be kell látnia hogy ő függő
ezután ha egyedül nem tud leállni (de már akar ) akkor jöhet a rehab vagy az ayahuasca
utána mindenki a maga útján halad tovább (nem szépítem 50% biztos visszaesik)
mégis neki majd újra-újra próbálnia kell tisztának maradnia, és ha jól veszi az akadályokat van esélye..
most olvasva a válaszok , bocsi hogy buldózerként beleírtam a kérdésbe (de itt van erről tapasztalat)
9 ne hidd, így évtizedekig lehet hajtani egy soha be nem teljesedő álmot :)
amúgy én is kivi lennék (általában sok-sok év mire egyáltalán belátja a használó hogy függő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!