Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kristályt használt egy rokonom...

Kristályt használt egy rokonom.Hogy pontosítsak,azt lehet tudni,hogy alufóliát tèp,arra rászór valamit,ès egy golyóstoll külső burkolata segítségével beszívja. Többi lent?

Figyelt kérdés

Elèggè legalja cuccnak tűnik.

Jól gondolom?

Mennyi idő rászokni? Ugyanis neki ez volt az első.Azt mondta többè soha.Hihetek neki?

Viszont a faluban sok csonttá fogyott, motivációt vesztett roncs èl.Furán viselkednek,valaki szagokat èrez, valaki csak áll egy helyen ès bámul ki a fejéből.Nagyon ijesztő.

Ő is olyan lesz?Mennyi idő,mire megváltozik? Nagyon aggódom èrte.

Azt tudom,neki az vonzó,hogy a kristályosok mind soványak,de csaknem ezèrt ráfügg.

2023. aug. 31. 07:01
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
32%
Az lehet, de aki DMT-zik, az nem. :) A DMT-t még a drogosok se szívják annyiból, hogy kiütve legyenek ... ugyanis eléggé megterhelő tripeket tud adni, amiket fel kell dolgozni. Ennek a csávónak meg nem ártana egy kis feldolgozás, hogy tudjon is min gondolkodjon.
2024. jan. 6. 15:38
 22/40 anonim ***** válasza:
91%
21. először is ez a csávó egy 40 éves nő. másodszor lövésed sincs miről beszélsz...
2024. jan. 6. 19:45
 23/40 anonim ***** válasza:
41%

Ja hogy egy 40 éves nő? Úgy még gázabb a helyzet. :DDD Azt a részét nem olvastam. Azt már nőnek sem nevezném, aki egy olyan szarral él.

Amúgy meg de igen, van lövésem, DMT szakértő vagyok ... mert én DMT-n hajtok végre kísérleteket, szóval tudom én hogy az mikre képes. Abban van a lehetőségek potenciálja.

2024. jan. 6. 22:47
 24/40 anonim ***** válasza:
31%
22-es ... csak mondom, hogy rengeteg pszichiáter, és kutató is nagy rajongója a DMT-nek ... szóval ha engem kérdőjelezel meg, rentegeg tanult ember is megkérdőjelezel. Nem hinném hogy azok a név szerint híres, tanult emberek hülyébbek lennének, mint te.
2024. jan. 6. 22:50
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Itt a mi városunkba is nagyot mennek a fukisok amugy. Jogsi nelkul tragacsokkal járnak át oda ahol epp van elado fuki. Leszurkálják érte egymast, meg probalnak mindenkit lehuzni hogy tudjanak venni. Kivulrol nezve hatalmas mozi, de azert nem élnék közöttük, ezeknél nincs lejjebb.
2024. jan. 7. 18:00
 26/40 anonim ***** válasza:
mi az a fuki?
2024. jan. 8. 10:56
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Az a sz4r cigánykristály amit gőzölnek fóliáról.
2024. jan. 9. 17:55
 28/40 anonim ***** válasza:
Milyen megvonási tünete van?
2024. ápr. 4. 01:58
 29/40 anonim ***** válasza:
Pár használat után már nem vagy önmagad kell ennél több?
2024. ápr. 4. 15:37
 30/40 anonim ***** válasza:
48%

29, hagyjuk már ezt. Pár alkalom után senki nem kattan meg.

Herkázni is kell masszívan 2 hónapon át h függő legyél

2024. ápr. 4. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!