Kristályt használt egy rokonom.Hogy pontosítsak,azt lehet tudni,hogy alufóliát tèp,arra rászór valamit,ès egy golyóstoll külső burkolata segítségével beszívja. Többi lent?
Elèggè legalja cuccnak tűnik.
Jól gondolom?
Mennyi idő rászokni? Ugyanis neki ez volt az első.Azt mondta többè soha.Hihetek neki?
Viszont a faluban sok csonttá fogyott, motivációt vesztett roncs èl.Furán viselkednek,valaki szagokat èrez, valaki csak áll egy helyen ès bámul ki a fejéből.Nagyon ijesztő.
Ő is olyan lesz?Mennyi idő,mire megváltozik? Nagyon aggódom èrte.
Azt tudom,neki az vonzó,hogy a kristályosok mind soványak,de csaknem ezèrt ráfügg.
Ja hogy egy 40 éves nő? Úgy még gázabb a helyzet. :DDD Azt a részét nem olvastam. Azt már nőnek sem nevezném, aki egy olyan szarral él.
Amúgy meg de igen, van lövésem, DMT szakértő vagyok ... mert én DMT-n hajtok végre kísérleteket, szóval tudom én hogy az mikre képes. Abban van a lehetőségek potenciálja.
29, hagyjuk már ezt. Pár alkalom után senki nem kattan meg.
Herkázni is kell masszívan 2 hónapon át h függő legyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!