Mitől lett ennyire elterjedt a kristály kábítószer?
Figyelt kérdés
Mindenhol csak ilyen drogot lehet kapni. Régen 17-19 évesen sokat csináltam ilyeneket, de akkor még főleg speedet meg ekit lehetett venni. Most ahogy elnézem a barátaimat mind ezt a szart szívja. Nagyon rossz látni.2023. nov. 6. 15:35
1/13 anonim válasza:
Miért a régi speed meg eki jobb volt?
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, arról le lehetett állni. Kötegedj csak.
2023. nov. 6. 16:15
3/13 anonim válasza:
Ezért kérdeztem. Hogy miért volt rosszabb.
4/13 anonim válasza:
Csak a társadalom legallján elterjedt a kristály meg az ilyen sz4rok.
A normálisabb közegekben ugyan úgy speed/ecstasy/kokain a divat.
A két fogyasztói réteg semmilyen kapcsolatban nincs egymással általába, a kultúráltabb emberek nem állnak szóba kristályosokkal.
5/13 anonim válasza:
Kristály és kristály között is van különbség…
Legtöbb kristály kation származék…
6/13 anonim válasza:
Kristálynak sóvárgáson kívül milyen megvonási tünete van?
7/13 A kérdező kommentje:
Remegés, álmatlanság, izzadás, hallucináció, paranoia.
ápr. 4. 12:06
8/13 anonim válasza:
Izzadás és sóvárgás nekem biztosan attól van. Hallucináció, paranoia nem volt. Izomfájdalmam van, de nem tudom hogy a kristály elhagyása okozza vagy más eredetű.
9/13 anonim válasza:
A kristály károsítása nem visszafordítható, ne csináljátok. A sima speed is tönkre tudja vágni az életeteket, nem kell krisizni
10/13 anonim válasza:
Izomfájdalom lehetséges megvonási tünet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!