Fel fogok épülni valaha is?
Még orvos sem kell, ezek a szintetikus herba, meg bio cuccok megfelelő pihenés mellett 3-4 nap alatt kimennek az emberből, minden kezelés nélkül.
Azért én ezt a nagyon "vicces" ismerőst megviccelném egy kis mókás feljelentéssel..
Azonnal feljelenteném. Ahogy veled és mással, máskor másokkal is megfogja tenni ugyanezt.
Pihenj. Ha roszul vagy menj ügyeletre, de legkésőbb házi orvoshoz amikor már lesz rendelés.
Nem pont így, illetve nem tudom, mi volt a cucc, de közel hasonló helyzetben voltam én is kb annyi idősen, mint te.
Szar, de nekem az ilyen rémálmos, éjjeli felriadásos dolgok 3-4 hét alatt tűntek el nyomtalanul. De az első hét volt csak nagyon szar.
Többek között ezért sem járok buliba.
Amúgy a napi 1 doboz cigi miatt is aggódhatsz nyugodtan, az nem probléma huszonévesen?
8,9
Mindig is tudtuk, hogy a cigisek messze alulértékelik ennek veszélyeit. A napi 1 doboz cigi tuti károsabb, mint a 3 slukk a másikból, de ti csak szíjjátok bátran 2 pofára, hajrá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!