Mit lehet tenni, ha a frissen vásárolt használtaztómban hulladékot találok?
Figyelt kérdés
Hétfőn vettünk a közösen összerakott 1.5 millióból egy Suzuki Ignis-t. Amikor begördültünk vele az udvarba, és én jobban körülneztem, eszrevettem hogy van az anyósülés alatt kettő van Sport szeletes csomag, és egy Clin tisztírő üres dobozja, valamint egy elhasznált törlőkendő.
Kitakarításra került a kocsi, az esetleges fertőzések elkerülése érdekében fertőtlenítettem kocsit, nem akarunk vírust kapni, pláne így hogy a fiam barátnője 7 hónapos terhes.
márc. 19. 12:47
2/8 anonim válasza:
Engem már csak az érdekel, hogy aki egy ilyen kérdést fel tesz hogyan szerzett jogsit? Mert értelem annyi mint egy féltéglában.
3/8 anonim válasza:
Úristen b+!!!!
Nézz körül, lesz ott még használt óvszer is!🤪
4/8 anonim válasza:
🤦🏽♀️Ez most komoly kérdés? Kitakarítod. Lakást hogy veszel?
5/8 anonim válasza:
autómosóban van aktívhabos mosás , ott kiválasztod és vagy 3x átmész a belsején
6/8 anonim válasza:
Ezzel az erővel bármelyik tömegközlekedési eszközön vagy köztéri padtól, színházban, moziban vagy éttermi széktől elkaphattok valamit vagy ha leültök egy havernál, rokonnál, aki nem szokta fertőtleníteni a kanapét.
7/8 anonim válasza:
Kitakarítottad,kifertőtlenítetted.Mi a kérdés?
Jön a baba,legyetek kicsit életképesebbek,nem kell betojni ilyenektől.
8/8 anonim válasza:
Látom,hogy a covid már szétrágta egyes emberek agyát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!