Kötelezővé akarják tenni a covid oltást? Én félek tőle! Van aki beadatja majd?
Figyelt kérdés
Attól is félek, hogy kínai katonákat fognak ide hozni emiatt. Meglehet ezt egyáltalán állítani?2024. márc. 15. 10:31
1/11 anonim válasza:
Nem a covid oltást, hanem a következő pandémia oltását (bár egy és ugyanaz). WHO Global Pandemic Treaty-vel kötelezni fogják rá az embereket globálisan.
2/11 anonim válasza:
Haver, le vagy maradva kb 3 évet.
Azóta már láttuk, hogy az oltás nem lett kötelező sőt, senkit nem érdekel hogy van-e vagy nincs.
Ahogy azt is láttuk, hogy ugyan az emberek 2/3-át beoltották, mégse kezdték el tömegesen feldobni a talpukat.
3/11 anonim válasza:
Valahogy a többség még mindig le van ragadva a covidnál és elfelejti, hogy idén tavasszal érvényesül a globális járványszerződés. Ezt nem igazán tudom megérteni...
4/11 A kérdező kommentje:
Na de most láttam egy szijjarto videót amiben az ember azt mondja hogy ha kötelező lesz és aki nem oltatja magát az lesz felelős közvetlen a másik haláláért. Ezt törvénybe lehet hozni? Lesz itt kutya világ. Munkanélküliség, éhezés, szabadságkorlátozás stb. Vagy nem így lesz? Rosszul látom?
2024. márc. 15. 13:06
5/11 anonim válasza:
Nem muszáj kötelezni, lehet zsarolni is.
Például nem veszed fel, de nem mehetsz ide, oda, amoda.
Ha dolgoznak az oltási útlevélen (vagy nevezzük aminek akarjuk), akkor lehet hogy csak vakcina esetén kapsz majd zöld lámpát a világi élethez.
A katonák, rendőrök valószínűleg ahhoz kellenek majd hogy "leverjék" a lázadást és a polgári engedetlenséget. Ha megfosztanak valakit a szabadságjogaitól, azt nem mindenkinek a gyomra veszi be. Orbán szerint a magyarok gyomra se!
6/11 anonim válasza:
Az is nagy kérdés miért gyakorlatoznak itt a kínai rendőrök, ha amúgy a magyar polgári lakossághoz semmi közük. :)
7/11 A kérdező kommentje:
Nem szándekozom világi életet élni. Csak nem szeretném ha az lenne hogy nem jarhatok dolgozni a gyerekeim mellett és így megszűnik a munkám aztán végül hontalanok leszünk pikk-pakk.
2024. márc. 15. 16:14
9/11 anonim válasza:
Láttam egy videót Facebookon, kínai rendőrök lekapcsolták az egész bagázst mert mertek játszani/beszélgetni egy olyan emberrel akinek nem voltak a megfelelők a "kreditpontjai". (ugye ott ilyen digitalizált orwell-i világ van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!