Megpróbálhatnám lerakni hirtelen a Frontint 1 év szedés után, az elvonást Rivotrillal kezelve?
Figyelt kérdés
3x1 mg szedtem átlag, utóbbi időkben inkább 3-4 között. Hirtelen raknám le és rivóval védeném ki a durva elvonást.
Rivotril függő nem vagyok, sose szedtem rendszeresen.
márc. 8. 16:15
11/24 anonim válasza:
Ha ennyire nem érted a válaszokat miért teszel fel kérdést? Frontinról nem rivortrillal kell leszokni ami nem fog segíteni. Nem az a hatóanyag nem fog semmit érni elvonási tünetre ugyanis az agyad azt a hatóanyagot fogja igényelni amit a frontin adott. Ergo az elvonási tünetekre nem fog semmit érni
12/24 A kérdező kommentje:
Hát pedig pont hogy csökkenti az elvonási tüneteket és potn ez a lényege hogy úgy csökkenti hogy nem frontin...
márc. 9. 08:28
13/24 anonim válasza:
Akkor csináld. Bár ha te ezt már eldöntötted miért teszel fel kérdést? Egy drog függőn sem segít az alkohol. Letenni csak úgy tudod ha csökkented az adagot
14/24 A kérdező kommentje:
Igen, én is ismerem a csökkentési módszereket, csakhogy annak ugyanúgy elvonása van, én meg gyorsabban szeretnék szabadulni tőle.
Addiktológián is hirtelen hoznának le róla és nyilván adnának helyette valami mást.
Akkor ott se értenek hozzá?
márc. 9. 08:53
15/24 anonim válasza:
Az addiktológián hirtelen lehoznak, orvos felügyelete mellett szenvedsz mint a nyavalya, majd kidobnak úgy, hogy még van tüneted. Ha ezt akarod....de ha naponta felteszed ezt a kérdést se fogsz jól kijönni belőle.
16/24 anonim válasza:
Pontosan. Ennél nagyobb butaságot még nem is hallottam. Igaz, hogy még csak az ápolóim van meg. De te komolyan rivotrillal akarod csökkenteni a frontin elvonási tüneteid? Hatalmas mókuskerékbe fogsz keveredni. Nem is ugyanaz a hatóanyag. Az agyad ugyanúgy a frontinért fog “visítani”…
17/24 A kérdező kommentje:
16: tudom hogy más a hatóanyag, de a frontin elvonási tüneteit csökkenti. S ha pár nap alatt rá lehet szokni, akkor tényleg egy szar gyógyszer.
márc. 9. 10:48
18/24 A kérdező kommentje:
Egyébként komoly szakemberek leszokási útmutatóit is olvastam a témában és bizony úgy javasolni adagot csökkenteni hogy közben más benzodiazepin szedését is javasolják.
De biztos ők se értenek hozzá.
márc. 9. 10:53
20/24 anonim válasza:
Szia. Rivotril nem használható esetedben, csak nagyobb gondot okozna. Ha jön az elvonási tünet felezd az adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!