Mire számíthatok ha fél év szedés után HIRTELEN elhagyom a napi jelenlegi 2,5 mg frontint?
3 részletben veszem be, általában ennyit, néha 2,25 öt. Sokáig 3 volt, egy ideje csökkentettem.
De mi történne ha hirtelen elhagynám?
kb 1-2 hétig nagyon szoronganál, ideges lennél, és valószíinűleg aludni sem nagyon tudnál
Amugy az eddigi válaszolók túl dratatizálják, nem mindenkinél egyformák az elvonási tünetek, vannak akiknél enyhék és csak néhány napig tartanak
De mindenképp érdemes fokozatosan abbahagyni
Tipp: Minden héten csökkentsd 0.25 mg al és ugy valószínüleg nem lesznek elvonási tüneteid.
De amugy ha szorongásra szeded akkor ha leteszed a bogyókat maga a betegség a szorongás is vissza jöhet.
Tehát előbb az orvossal kellene konzultálni, mielőtt magadtól letennéd
Ártalmasabb, mint az alkohol és legalább olyan nehéz letenni.
Szarul leszel.
Ha eddig nem szorongtál, ettől a szartól majd fogsz.
Olvasd el az elvonási tüneteit...
Elég "drámai"
Persze egyénfüggő.
Jó, az alkohol tönkretette eddig az életemet..ez eddig semmit nem tett tönkre...
Ezt pánikoló embereknek szokták felírni, nekem alkoholelvonásra kellett.
De ha engem is átalakít pánikoló szorongó emberré, akkor tényleg szar gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!