3 hónap szedés után elkezdhetett úgy hatni a rexerin ?
Hogy folyton álmos vagyok , 10 mg -al kezdtem aztán sokáig így majd 1 hónapig egyik nap 10 másik nap 20 , majd 3 hónapja 20/nap
Kb 1 hete rettentő álmos vagyok annak ellenére h 8-9 órát alszom , bár pont akkor jött ez a fura "meleg" idő mikor kezdődött , de lehet ez csak véletlen
Megnéztem mi is ez, ne haragudj az offért, de mire kaptad és használ e? A tájékoztatás alapján lehet segítene rajtam, minden leírt bajom van :(
Teljesen normális lehet, igen. 1 hete én is rémesen aluszékony vagyok (napi 10-12 Óra), előtte 3 napig erős migrénem volt, biztosan a front miatt.
Én scippát szedek.
Ismerősöm szed Rexetint, ő is sokat aludt eleinte, majd fél év alatt ez a problémája teljesen megszűnt.
Amúgy a téli extra fáradtság gyógyszertől függetlenül teljesen normális szerintem, hosszúak az éjjelek, több szerotonint és melatonint termelhetünk, ami álmosít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!