Miért pisilek ilyen sokat? Egyáltalán ez soknak számít? 24/N
Este, lefekvés előtt mindenképp mennem kell pisilni, mert különben nem tudok elaludni, mert érzem, hogy pisilni kell. Minden éjszaka mikor felkelek, szintén szaladok a wc-re. Aztán reggel ahogy kikelek az ágyból, ismét sietek a mosdóba. Olyan 6-kor kelek, és 8-ra megyek dolgozni. Ahogy beérek a munkába, megint érzem, hogy nem tudok elkezdeni dolgozni, ha nem pisiltem. 9-9:30-kor szoktunk kávézni, de előtte el kell mennem pisilni, különben nem tudok megkávézni. Ebéd előtt szintén kell, délutáni (14:00) kávé előtt úgyszintén. Mielőtt haza megyek (16:30), muszáj elmennem a wc-re. Aztán haza érek, és mielőtt leülnék enni, vagy csinálnám a dolgomat, mosdóba kell mennem. Aztán eljött az este. Ha pisilek lefekvés előtt, de utána még pl beszélgetek valakivel, vagy videót nézek, olvasok stb, utána megint ki kell mennem, mert nem tudok elaludni, hiszen amint leteszem a fejem, és betakarózok, érzem, hogy pisilni kell. Ez normális?
Egyébként napi olyan fél litert iszok, vagy kicsit többet. Próbáltam már többet is inni, de az még rosszabb volt. Fél óránként jártam pisilni.
Ha napi fél litert iszol gőzöm sincs mit pisilsz ki...
3 litert kellene innod
Igyál meg napi másfél liter kamilla teát.
Ez remélhetőleg pár napon belül megszünteti a pangó, besűrűsödött vizelet okozta problémát.
Soknak tűnik nekem.
Nőgyógyász-urológia esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!