Normális, hogy minden hajnalban felébredek, mert wc-re kell mennem?
Figyelt kérdés
Minden hajnalban, kb. 3-4 órakor felébredek, mert pisilnem kell.
Alapból sajnos alig iszom folyadékot, de estelefe szinte semmit, mégse tudok reggelig aludni. Nem értem, ez mitől lehet. Nem tudom számít e, de depresszióval küszködöm évek óta, hol jobb, hol rosszabb az állapotom, most éppen elég rossz. Arra is gondoltam, hogy esetleg emiatt is lehet, de nem tudom van e hozzá közé, nem tudom, hogy összefügghet e a két dolog, de már nem tudok másra gondolni, mert tényleg alig iszom. Általában utána nem is tudok vissza aludni, vagy csak nagyon nehezen. Szorongok, jár az agyam.
29 éves nő vagyok.
febr. 15. 09:48
11/11 A kérdező kommentje:
Na ezt nem tudtam!
febr. 16. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!