Normális, hogy minden hajnalban felébredek, mert wc-re kell mennem?
Minden hajnalban, kb. 3-4 órakor felébredek, mert pisilnem kell.
Alapból sajnos alig iszom folyadékot, de estelefe szinte semmit, mégse tudok reggelig aludni. Nem értem, ez mitől lehet. Nem tudom számít e, de depresszióval küszködöm évek óta, hol jobb, hol rosszabb az állapotom, most éppen elég rossz. Arra is gondoltam, hogy esetleg emiatt is lehet, de nem tudom van e hozzá közé, nem tudom, hogy összefügghet e a két dolog, de már nem tudok másra gondolni, mert tényleg alig iszom. Általában utána nem is tudok vissza aludni, vagy csak nagyon nehezen. Szorongok, jár az agyam.
29 éves nő vagyok.
Ilyen fiatalon nem jellemző.
Azért ébredsz fel, mert nagyon kell?
Vagy felébredsz és akkor érzed, hogy jó lenne pisilni. Ez normális teljesen.
Szedsz esetleg valami gyógyszert, aminek lehet ilyen hatása?
Szerintem mindenképpen igyál rendesen, ne igyál ezért keveset.
Azért ébredsz fel, mert pszichésen teljesen ráállítottad magad, és már "ösztönös".
Nekem is volt ilyen időszakom, aztán felébredtem, nem mentem el pisilni, mert valójában "nem kellett", csak felkeltem rá.
Elmúlt a pszichés, bemesélt inger.
Nem, nekem valóban kell. Szerintem azért ébredek fel, mert kell. Amikor elmegyek wc-re, akkor rendes mennyiség jön, utána jó, nem érzem. Nem hiszem, hogy csak inger lenne.
Csak fogamzásgátlót szedek, de azt évek óta, ez a hajnali pisilés pedig kb 1 hónapja van.
Ha éjjel/hajnalban bármi miatt felébredek, akkor nekem is kell, és tudok is normális mennyiséget. Viszont ha reggelig folyamatosan alszom, akkor nem. Vagy van olyan is, hogy felébredek, de vissza is alszom szinte rögtön, akkor se megyek ki, pedig biztosan tudnék.
Ha nincs semmi pszichés oka, és eddig nem is volt ilyen, akkor talán valami fertőzés? Húgyúti vagy nőgyógyászati?
Végülis :D ha így is úgy is felébredek, akkor teljesen mindegy.
Egyébként ma hajnalban is felébredtem de csak azért se mentem most ki wc-re, valahogy vissza is aludtam, de nem volt túl jó alvás utána már. Mindenesetre csak reggel 7-kor engedtem meg magamnak egy pisit :D
Hátha így "átáll" a dolog.
Ha felpörög a veséd a hideg miatt akkor kevés ivással is többet pisilhetsz.
Ez egy ilyen időszak. Nyáron kiizzadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!